12/6/2013
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Κερδίστε Προσκλήσεις!

Το Music Corner προσφέρει την ευκαιρία σε  2 τυχερούς να κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση.  Αν θέλετε να διεκδικήσετε πρόσκληση, στείλτε μας mail στο contest@musiccorner.gr με τίτλο “ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ”.

Απαραίτητα θα πρέπει να γράφετε το ονοματεπώνυμό σας ενώ αν θέλετε, μπορείτε να γράψετε και τον αριθμό του κινητού σας, ώστε σε περίπτωση που κερδίσετε να ειδοποιηθείτε και με sms. Σε διαφορετική περίπτωση, οι νικητές θα ειδοποιηθούν μόνο με email.

Τα Κίτρινα Ποδήλατα παρουσιάζουν την πρώτη μεγάλη τους καλοκαιρινή συναυλία στην Τεχνόπολη το Σάββατο 15 Ιουνίου!

Το γνωστό για τις εντυπωσιακές live-παραγωγές αλλά και τη γεμάτη ενέργεια σκηνική  παρουσία συγκρότημα, ξεκινά δυναμικά τη καλοκαιρινή του περιοδεία με πρώτο σταθμό την Τεχνόπολη στο Γκάζι, γιορτάζοντας ταυτόχρονα και τη κυκλοφορία του νέου του άλμπουμ με τίτλο «ΕΤΩΝ 16». Μια μεγάλη παρέα από δεκαπέντε καλλιτέχνες που τα Κίτρινα Ποδήλατα αγαπούν, σέβονται και εκτιμούν ιδιαίτερα, ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα και ετοιμάζεται με απόλυτα θετική, δημιουργική και ζωηρή διάθεση να κάνει αξέχαστο το Σαββατόβραδο της 15ης Ιουνίου.

kitrina_podilata_2013_06_01

Οι Γλυκερία, Νίκος Ζιώγαλας, Βασίλης Καζούλλης, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Θάνος Μικρούτσικος, Αντώνης Μιτζέλος, Δέσποινα Ολυμπίου, Μίλτος Πασχαλίδης, Ορφέας Περίδης, Μπάμπης Στόκας, Διονύσης Τσακνής, Υπόγεια Ρεύματα και η  Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου θα ενώσουν τις φωνές τους με τα Κίτρινα Ποδήλατα σε μια συναυλία με ιδιαίτερες ενορχηστρώσεις και εκπλήξεις. Σε μια 3ωρη οπτικο-ακουστική παράσταση θα εναρμονίσουν ήχο, φως και εικόνα με συγχρονισμένες προβολές σε μεγάλα video wall, art videos και real time σκηνοθεσίες αναδεικνύοντας τις μελωδίες που θα πλημμυρίσουν τον εντυπωσιακό χώρο της Τεχνόπολης. Θα ακούσουμε γνωστά αγαπημένα τραγούδια δικά τους όπως τα «Ταξιδεύω το εγώ μου», «Θα πάρω φόρα», «Να σε δω να γελάς», «Μη μ’ αγγίζεις», «Ακόμα μια ζωή» αλλά και των φιλοξενούμενων φίλων τους που θα συμπράξουν επί σκηνής και σε πολλά από τα νέα τους τραγούδια.

kitrina_podilata_tsaknis_2013_06_01

Μετά από τρία χρόνια ηχογραφήσεων τα Κίτρινα Ποδήλατα είναι έτοιμα με το νέο τους άλμπουμ «ΕΤΩΝ 16» να μεταδώσουν στη δύσκολη αυτή εποχή, αισιοδοξία, ελπίδα, θετική ενέργεια και ισχυρά μηνύματα. Συνοδοιπόροι τους στη νέα δισκογραφική δουλειά οι Μελίνα Κανά, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Βασίλης Παπακωσταντίνου και Μπάμπης Στόκας που συμμετέχουν με τις ξεχωριστές ερμηνείες τους στο άλμπουμ που θα διατίθεται προς πώληση και στο χώρο την ημέρα της συναυλίας.

Είναι πολλοί οι λόγοι που θα μας φέρουν στις 15 Ιουνίου στην Τεχνόπολη. Είναι η στιγμή που οι παρέες συναντιούνται, είναι η στιγμή που τα τραγούδια μας ενώνουν, είναι τα Κίτρινα Ποδήλατα που κάνουν στάση για ένα βράδυ στην καρδιά της πόλης για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί. Θα είμαστε εκεί!

Πρόσβαση:
Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο»

Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Info:
Ημερομηνία:
Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Τιμή εισιτηρίου: 10€ (προπώληση), 12€ (πόρτα)
Σημεία προπώλησης: Public, viva.gr, ταμεία «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τις πρόβες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here