14/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μπορεί η ένωση των Black Sabbath να ανακοινώθηκε πριν λίγους μήνες, αλλά τελικά να μη συνέβη ποτέ με πλήρη σύνθεση, ωστόσο οι Ozzy Osbourne, Tony Iommi και Geezer Butler, συνεχίζουν τις ηχογραφήσεις για το πρώτο άλμπουμ τους μετά το 1995, συνεχίζουν τις εμφανίσεις τους και προγραμματίζουν το μέλλον τους.

Το συγκρότημα που το 1970 έβαλε τις βάσεις για τη hard και metal rock σκηνή, συνεχίζει ακάθεκτο μετά από πολλά χρόνια απουσίας και χωρίς τον Bill Ward. Στο πλαίσιο της αναθέρμανσης του κοινού τους, λοιπόν, θα πρέπει να «χρεώσουμε» την απόφαση του συγκροτήματος να κυκλοφορήσει ένα ακόμα “Best Of” άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Το “Iron Man : The Best of Black Sabbath” θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου και περιέχει 14 τραγούδια από τα πρώτα οκτώ άλμπουμ τους. Τα πιο χαρακτηριστικά της μουσικής τους, ίσως, τα πιο δυναμικά, τα πιο «κλασικά», αυτά που έκαναν εκατομμύρια ανθρώπους να τους αγαπήσουν και χιλιάδες καλλιτέχνες να ακολουθήσουν τα βήματά τους. Η απόκτηση του δίσκου, θεωρείται «ανάγκη» για κάθε ροκά που σέβεται τον εαυτό του. Οι λόγοι είναι οι κατωτέρω δεκατέσσερις :

01. Paranoid
02. Iron Man
03. Changes
04. Fairies Wear Boots
05. War Pigs
06. Never Say Die
07. Children Of the Grave
08. The Wizard
09. Snowblind
10. Sweet Leaf
11. Evil Woman
12. Sabbath Bloody Sabbath
13. Black Sabbath
14. N.I.B.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here