25/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Cheryl Cole, μέλος των Girls Aloud, συναντήθηκε πρόσφατα με τον πρίγκιπα Κάρολο και συζήτησαν την δημιουργία ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος, υπό την αιγίδα του Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Η τραγουδίστρια σχεδιάζει να ξεκινήσει τον Απρίλιο ιδρύοντας ένα ίδρυμα στο Newcastle, την ιδιαίτερη πατρίδα της, με σκοπό να βοηθήσει τους νέους της πειροχής της, και όχι μόνο, να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Ο οργανισμός που ετοιμάζει η Cheryl θα τελεί υπό την αιγίδα του Πρίγκιπα, και η τραγουδίστρια τον συνάντησε πριν λίγες μέρες για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της πρότασης συνεργασίας τους.

Η Cheryl προβληματίστηκε και κινητροποιήθηκε από τον μεγαλύτερο αδελφό της Andrew, που αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα με την αστυνομία : “Υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι που πιστεύουν ότι δεν ενδιαφέρεται κανείς γι’ αυτούς και ότι δεν είναι ικανοί να κάνουν τίποτα”, δηλώνει. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν πολλές δυνατότητες, αλλά χρειάζονται την κατάλληλη φροντίδα και υποστήριξη. Θέλω το ίδρυμά μου να τους βοηθήσει να συνειδητοποιήσουν αυτές τις δυνατότητες και να βάλουν τις ζωές τους σε σωστό δρόμο”, συνεχίζει η Cheryl.

Πάντα θαύμαζα το φιλανθρωπικό έργο του Πρίγκιπα που υποστήριζε νέους ανθρώπους με προβλήματα σε όλη τη Βρετανία. Πιστεύω ότι είναι ο ιδανικός που μπορεί να στηρίξει το ίδρυμά μου”, ολοκλήρωσε η τραγουδίστρια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here