10/7/2014
www.musiccorner.gr

Μια απίστευτα δυνατή βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή 6 Ιουλίου στο STR8 Forward Muzic Fest 2014 στην Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων, με παρουσιαστές τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και τη Μαίρη Ρετσίνα. Μερικοί από τους πιο γνωστούς και αγαπημένους καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής ξεσήκωσαν με τα liveperformancesτους και τα μοναδικά happenings περισσότερα από 5.000 άτομα που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς.

str8_festival_2014_07_012

Οι εκπλήξεις περιελάμβαναν κι ένα Dare& Share! karaokestage, όπου το κοινό είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει live το ταλέντο και τις φωνητικές του ικανότητες και να απολαύσει το δικό του karaoke videoστο YouTube!

Τη συναυλία άνοιξαν οι Miss Cherry, το συγκρότημα που αναδείχθηκε νικητής του διαγωνισμού STR8 Forward Bands και ενθουσίασε το κοινό με τον πρωτότυπο pop-rock ήχο του και τις στιλιστικές του απόψεις.

str8_festival_2014_07_004_miss_cherry

Η συνέχεια με τους καλλιτέχνες της Panik Records ήταν επεισοδιακή! Ο Στέλιος Λεγάκης έκαψε καρδιές με το «Καρδιές από αστέρια», ενώ ο DJ Kas, o OGE και η B.U. Guest Josephine απογείωσαν το πάρτι τραγουδώντας αγαπημένα κομμάτια όπως το «Party like a freak».

str8_festival_2014_07_021_josephine_oge_kas

Οι Koza Mostra έδωσαν με τη σειρά τους πιο ροκ στίγμα στη βραδιά και δόσεις «παραδοσιακές» με τα «Λιανοχορταρούδια» τους.

str8_festival_2014_07_026_koza_mostra

Και η σκηνή πήρε κυριολεκτικά φωτιά με την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα όπου τραγούδησε με τον πιο εκρηκτικό τρόπο αγαπημένες επιτυχίες του καλοκαιριού, όπως το «Ραντεβού στην παραλία» και το «Party Sleep Repeat», ενώ μαζί με τον Riskykidd έδωσαν νέα πνοή στα τραγούδια όπως το “Dark Horse”!

str8_festival_2014_07_034_foureira

Τη μουσική σκυτάλη πήραν ο Μηδενιστής και ο Κώστας Μαρτάκης, που έκλεισαν τη βραδιά με μια σειρά από μεγάλες επιτυχίες τους, ενώ η εκτέλεση του «Το πάρτι δεν σταματά» μαζί με την εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα, έκανε τον κόσμο να τραγουδά και να χορεύει ασταμάτητα.

str8_festival_2014_07_039_martakis

Και το πάρτι δίνει ραντεβού και για την επόμενη χρονιά στο επόμενο STR8 Forward Muzic Fest!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here