20/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Tinie Tempah, ο τραγουδιστής που έκανε αίσθηση με την πρώτη του δισκογραφική δουλειά, αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να συνεργαστεί με την Adele για το δεύτερο άλμπουμ της καριέρας του που θα έχει τίτλο “Demonstration”.

Ο βρετανός με τη νιγηριανή καταγωγή, για το νέο του άλμπουμ έχει ήδη συνεργαστεί με αρκετά ονόματα, Kelly Rowland, Wiz Khalifa, Lupe Fiasco, Ellie Goulding, και βρισκόταν σε συζητήσεις με την Adele πριν η τραγουδίστρια χειρουργηθεί για αφαίρεση πολύποδα στις φωνητικές χορδές και διακόψει την καριέρα της μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Στα μέσα της περσινής χρονιάς συναντηθήκαμε στο Los Angeles και αρχίσαμε να συζητάμε μια συνεργασία. Το ήθελα πάρα πολύ. Μετά την επέμβαση στις χορδές της, δεν απομονώθηκε αλλά υποχρεώθηκε να μείνει εκτός χώρου μέχρι να αναρρώσει. Και η συνεργασία που συζητούσαμε έμεινε στη μέση”, ανέφερε ο Tinie που θεωρεί την Adele κορυφαία στο χώρο.

Το αξίζει απόλυτα”, ανέφερε για τα Grammy που σάρωσε η Adele. “Είναι από τα πράγματα που συμβαίνουν μια φορά κάθε λίγο χρόνια. Κάποιος κάνει κάτι τόσο απίστευτο στον κόσμο της μουσικής που δίνει και πάλι πίστη στη μουσική και κάνει τον κόσμο να σκέφτεται ότι η μουσική ακόμα πουλάει. Είναι τέτοιος άνθρωπος η Adele”, συνέχισε ο Tinie.

Ο καλλιτέχνης εξακολουθεί να διατηρεί τις ελπίδες του για μελλοντική συνεργασία με την Adele, αλλά δεν αεροβατεί : “Η Adele πρέπει να ξεκουραστεί και αν στο μέλλον προκύψει κάποια συνεργασία μαζί της θα είναι υπέροχο. Αλλά προς το παρόν, δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο καθώς ακόμα αναρρώνει και αυτό πρέπει να την τρελαίνει”, ολοκλήρωσε ο Tinie.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here