21/6/2011
www.musiccorner.gr

Νέα Υόρκη, ΝΥ – Η Britney Spears είναι έτοιμη να παρουσιάσει το νέο της video για το τραγούδι “I Wanna Go”. Αυτή την Κυριακή η Spearsθα δώσει στην δημοσιότητα ένα αποκλειστικό teaser 30 δευτερολέπτων στο διάσημο show του Bravo, το “Watch What Happens: Live” και ταυτόχρονα στο VEVO.

Μετά το teaser θα ακολουθήσει και η πρεμιέρα ολόκληρου του video στο MTV και στο VEVO την Τετάρτη 22 Ιουνίου. Μετά την πρεμιέρα το video θα παίζει ανα μία ώρα στο MTV ενώ θα παίξει και στο Best Morning Buzz Live του VH-1.

Το video σκηνοθέτησε ο Chris Marrs Piliero και γυρίστηκε στο Los Angeles.

Το “I Wanna Go” video έρχεται αμέσως μετά το ξεκίνημα της πολύ-αναμενόμενης Femme Fatale Tour στο Sacramento λίγες μέρες πριν. Η Spears κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού το οποίο είχε γεμίσει το στάδιο και πήρε πάρα πολύ καλές κριτικές από τον τύπο: Το Rolling Stone το αποδεικνύει αυτό: “the night belonged to Britney” and that it was “possibly her flashiest, fastest moving, and most entertaining production yet”…
Το Sacramento Bee έγραψε “Spears performed like a pro throughout the show” and that the “sellout crowd thrilled… from the start to Spear’s stellar pop songs.”

Η περιοδεία της Spears Femme Fatale Tour έχει ως special guest την Nicki Minaj, τους Jessie and the Toy Boys και τους Nervo. Η επόμενη συναυλία είναι στις 18 Ιουνίου στο San Jose στο HP Pavilion, η τελευταία θα πραγματοποιηθεί στις 25 Αυγούστου στο Raleigh στην NC ενώ μετά θα ξεκινήσει την περιοδεία της στην Ευρώπη.

Το “I Wanna Go” είναι το τρίτο single από το πλατινένιο album της Spears, το “Femme Fatale” (Jive Records) το οποίο είναι το έβδομο της καριέρας της. Στο single έχει κάνει παραγωγή ο Shellback, ο Savan Kotecha και ο επί χρόνια συνεργάτης της Max Martin.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here