6/7/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το μεγάλο «ναι» στους παραγωγούς του αμερικανικού “So You Think You Can Dance” είπε η Lady Gaga και στην επόμενη σεζόν θα βρίσκεται στο πάνελ των κριτών!

Η LG, μετά την ολοκλήρωση της παγκόσμιας περιοδείας της, με τίτλο “Edge Of Glory”, θα βρεθεί στα τηλεοπτικά πλατό για τα γυρίσματα της σειράς, δίπλα στους Nigel Lythgoe και Mary Murphy. Η Lady Gaga έχει να δώσει σπουδαίες συμβουλές στους συμμετέχοντες στο πώς να διαχειριστούν το ταλέντο τους, πώς μπορούν να γίνουν πιο δημιουργικοί και πώς να γίνουν υπέροχοι ερμηνευτές. Η βοήθειά της θα είναι ανεκτίμητη”, δήλωσε ο Nigel Lythgoe.

Για την LG δεν θα είναι η πρώτη φορά που συμμετέχει σε talent show. Τον περασμένο Μάιο συμμετείχε στην προετοιμασία των τεσσάρων φιναλίστ της σειράς “American Idol”. Ο ρόλος της στο σόου αυτό, ήταν συμβουλευτικός προς τους παίκτες στην προετοιμασία για τα live και η LG τους κατηύθυνε να τονίσουν την σέξι πλευρά τους και να παρουσιάσουν «λίγο δράμα» στους κριτές.

“Ήθελα μόνο να τους δώσω συμβουλές έμπνευσης και αυτοπεποίθησης. Και να τους βοηθήσω να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να δείξουν ποιοι πραγματικά είναι και τι αξίζουν”, είχε δηλώσει τότε η LG.

Ο ρόλος της στο χορευτικό σόου θα είναι διαφορετικός, καθώς απαιτεί πολύ μεγαλύτερη αυστηρότητα. Φυσικά η LG έχει τον τρόπο να ξεχωρίσει ακόμα και μέσα από τη θέση του κριτή…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here