1/4/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Νίκος Παπανικολάου

Η Jennifer Hudson, με το δεύτερο album της I Remember Me, πραγματοποιεί νέα είσοδο κατευθείαν στο #2 του Billboard’s Top 200 και στο #2 R&B Albums charts, σύμφωνα με το Nielson SoundScan.  Με το πρώτο single για την Αμερική να είναι το “Where You At” (στην Ευρώπη είναι το ομότιτλο) το “I Remember Me” πούλησε πάνω από 165.000 αντίτυπα και σηματοδοτεί για τη νικήτρια βραβείων Grammy και βραβείου Oscar την δεύτερη καλύτερη θέση για album της στα charts. Το πρώτο album της Hudson καρφώθηκε στο #2 του  Billboard Top 200 και στο #2 του R&B Albums charts το 2008 και κέρδισε βραβείο Grammy το 2009 ως το καλύτερο Best R&B Album.

Αυτή η υψηλή νέα είσοδος συμπίπτει με τις διθυραμβικές κριτικές που έχουν κάνει οι μουσικοί δημοσιογράφοι για το “I Remember Me”, ανάμεσά τους το περιοδικό People που του έδωσε 3½ αστέρια (στα 4) και η New York Daily News που του έδωσε 4 αστέρια (στα 5). Η USA Today του έδωσε 3½ αστέρια (στα 4) και στη κριτική γράφει “I Remember Me celebrates her heartwarming progress, and makes us look forward to the rest of her journey” ενώ το περιοδικό  Elle επικαλείται “The collection of personal and memorable songs showcases the Jennifer Hudson powerhouse that audiences adore”.

Το RollingStone.com έγραψε “Hudson may be the most talented singer that American Idol has produced; she’s definitely the most powerful. Hudson’s a one woman-revival, with a voice so forceful it can roll back time”…

Το Entertainment Weekly την περιγράφει ως “Ms. Iron Pipes” στην κριτική του album ενώ Jennifer εντυπωσίασε το Αμερικάνικο έθνος την προηγούμενη εβδομάδα βλέποντάς την να παρουσιάζει το single της “Where You At” στα Good Morning America, The View, 106 & Park, The Wendy Williams Show, Tonight Show with Jay Leno και στο American Idol που έκανε μια θριαμβευτική επιστροφή.

Προχθές η Jennifer εμφανίστηκε στο The Ellen DeGeneres Show για να ανακοινώσει την περιοδεία της “I Remember Me” όπου θα είναι η headline act. Η περιοδεία θα ξεκινήσει από το San Diego, CA στις 19 Ιουνίου και θα κάνει στάσεις στο Los Angeles, την Atlanta, το Chicago, την New York, το Dallas και αλλού. Η Jennifer για μια ακόμα φορά συνεργάστηκε με την I Love All Access για να προσφέρει στους fans της διάφορα πακέτα για τα VIP εισιτήρια που μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνουν meet & greets, pre-show parties και άλλα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here