27/1/2011
www.musiccorner.gr

Με ένα ανατρεπτικό, γεμάτο εκπλήξεις πρόγραμμα η Μελίνα Ασλανίδου «…για πρώτη φορά Unplugged!» για τρεις μοναδικές Κυριακάτικες βραδιές στο Club του Μύλου.

Κάθε παράσταση και ένα μουσικό ταξίδι με τη δυνατή ερμηνεία της Μελίνας και τους βιρτουόζους Μανόλη Ανδρουλιδάκη στην κιθάρα και Ανδρέα Καραντίνη στο μπουζούκι. Μουσικές και τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και σιγοτραγουδήσαμε σε σύγχρονα και σε λαϊκά μουσικά μονοπάτια.

Μεγάλες επιτυχίες της Μελίνας όπως «Το Λάθος», «Όσα δεν σου είπα», «Συνθήματα», «Ναι θα πω», το ολοκαίνουργιο «Άλλη Μια Φορά» και φυσικά «Τι σου ΄κανα και πίνεις»… μπλέκονται έντεχνα με παλιά και σύγχρονα λαϊκά τραγούδια σπουδαίων δημιουργών όπως Νικολόπουλος, Καλδάρας, Κουγιουμτζής, Βαρδής και άλλων καταξιωμένων συνθετών, σε ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες από το χθες και το σήμερα.

Η Μελίνα Ασλανίδου έχει ήδη κατακτήσει την θέση της στο λαϊκό τραγούδι. Τόσο μέσα από δυνατές συνεργασίες όπως η συνεργασία της με τον  Γιώργο Νταλάρα, τον Δημήτρη Μητροπάνο, τον Πασχάλη Τερζή, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, τη Δήμητρα Γαλάνη, τη Γλυκερία, τον Κώστα Μακεδόνα, όσο και μέσα από τη δική της προσωπική πορεία στη δισκογραφία και στις ζωντανές εμφανίσεις της.

Όπως η ίδια συχνά δηλώνει… «το λαϊκό τραγούδι είναι ο άξονάς μου και προσπαθώ να στρέφομαι πάντα γύρω από αυτόν».

Για πρώτη φορά σε μια solo παράσταση αποφασίζει να εκτεθεί και να γίνει ένα με το κοινό, έχοντας επί σκηνής μόνο δυο μουσικούς, ενώ το κοινό αποκτά πρωταγωνιστικό ρόλο και καλείται απ την αρχή μέχρι το τέλος να συμμετέχει στη μουσική αυτή αναδρομή, με το ύφος της παρέας…

Info
Κυριακή 13, 20 και 27 Φεβρουαρίου
Ώρα προσέλευσης : 20.00  –  Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμές εισιτηρίων : Είσοδος : 15,-€ / Φοιτητικό 12,-€ / On line ticket: 12,-€
Mylos Club – Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη
Κρατήσεις  και πληροφορίες :  2310. 510 081

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here