Γράφει η Μαριάνα Πουτακίδου
Φωτογράφηση: Nikos Zotos
1/11/2010
www.musiccorner.gr

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη των εμφανίσεων του Αντώνη Ρέμου και της Έλενας Παπαρίζου, το Διογένης Studio άνοιξε τις πόρτες του σε δημοσιογράφους και φίλους των δύο ερμηνευτών, για μια μικρή “κρυφή ματιά” του προγράμματος που θα παρουσιάσουν τη φετινή σαιζόν. Έτσι την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου και παρά τη βροχή, πλήθος κόσμου, καλεσμένοι των δύο καλλιτεχνών τόσο από το μουσικό, όσο και από το δημοσιογραφικό χώρο, βρέθηκαν στο VIP Preshow, σε μια δημόσια πρόβα τζεναράλε.

Η Έλενα Παπαρίζου ξεκίνησε με το «Έτσι μεγάλωσα εγώ» για να ακολουθήσουν κι άλλες επιτυχίες της όπως τα «Αν ήσουν αγάπη», «Ψάχνω την αλήθεια» και «Γύρνα με στο χθες». Στην ομολογουμένως εντυπωσιακή και εκρηκτική εμφάνισή της αίσθηση προκάλεσε και η ομάδα των χορευτριών που τη συνόδευαν. Σειρά πήρε ο Αντώνης Ρέμος που χάρισε στο κοινό γνωστές του επιτυχίες. «Τέρμα η ιστορία», «Εκατό φορές κομμάτια», «Προσωπικά», «Μέχρι το τέλος του κόσμου», είναι κάποια μόνο από τα τραγούδια που ακούστηκαν.

Η ύπαρξη μιας μοναδικής χημείας μεταξύ των δύο καλλιτεχνών έγινε έντονα αισθητή, είναι άλλωστε η τρίτη φορά που συνεργάζονται επί σκηνής. Με απίστευτη διάθεση και χιούμορ η Έλενα Παπαρίζου έκανε λόγο για έναν ερωτιάρη και μεγάλο χορευτή Αντώνη Ρέμο, ενώ εκείνος μίλησε για μια μεγάλη φωνή, μια μεγάλη καλλιτέχνιδα και δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος για τη χειμερινή τους συνεργασία στο Διογένη. Από το πλευρό των δύο καλλιτεχνών δε θα μπορούσαν να λείπουν ο επί χρόνια σύντροφος της Έλενας Παπαρίζου, Τόνι Μαυρίδης, καθώς και η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ. Ωστόσο η Έλενα Παπαρίζου κάποια στιγμή ζήτησε – και …φυσικά πήρε – ένα φιλί από τον Αντώνη Ρέμο, ζητώντας όμως προηγουμένως την …άδεια της Υβόννης!

Από τη μικρή αυτή γεύση του Preshow, αξίζει να γίνει αναφορά στο μοναδικό κουβανέζικο συγκρότημα και την ξεχωριστή θέση που κατέχει στο πρόγραμμα, αλλά και στην κοινή εμφάνιση των δύο καλλιτεχνών επί σκηνής σε κομμάτια της ελληνικής και ξένης μουσικής σκηνής, που ξεσήκωσαν όλους όσους βρέθηκαν σε αυτό το party. Μεταξύ αυτών το παρόν έδωσαν και ο Γιάννης Βαρδής, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Γιώργος Σατσίδης, ο Δούκας Χατζηδούκας, ο Χάρης Σιανίδης και η Τζέσικα Σπέκχαρντ.

Μετά από μιάμιση σχεδόν ώρα τραγουδιού και μια πολύ μικρή ιδέα για το πρόγραμμα του Διογένη, οι δύο καλλιτέχνες μας αποχαιρέτησαν με έναν ελαφρώς …πειραγμένο «Ύμνο των μαύρων σκυλιών» του Λουκιανού Κηλαηδόνη και αποχώρησαν αφήνοντας ένα κοινό πλήρως πεπεισμένο για το αληθές της δήλωσής τους, ότι «ήρθαν να ταράξουν τα νερά της νυχτερινής διασκέδασης»!

Περισσότερες αποκλειστικές φωτογραφίες από το live

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

———————

Έγινε και η πρεμιέρα το Σάββατο 30 Οκτωβρίου!

Ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου έκαναν το βράδυ του Σαββάτου 30 Οκτωβρίου την πρεμιέρα τους στο Διογένης Studio με τεράστια επιτυχία σε έναν ασφυκτικά γεμάτο χώρο.

Φίλοι, επώνυμοι και μη, έδωσαν όλοι το παρών τιμώντας με την παρουσία τους τους δύο καλλιτέχνες, που έδωσαν κυριολεκτικά τον καλύτερό τους εαυτό.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε με μια ομάδα νέων καλλιτεχνών σε ένα λιτό σκηνικό που αποτελείται μόνο από κύβους και που αφήνει την αίσθηση μιας παρέας που τζαμάρει τραγουδώντας τα αγαπημένα της τραγούδια. Μια πολύ επιτυχημένη επιλογή τραγουδιών που μας έβαλε κατευθείαν στο κλίμα της παρέας!

Την σκυτάλη παραλαμβάνει η  Έλενα Παπαρίζου, η οποία εμφανίζεται εκθαμβωτική στην σκηνή καθισμένη σε ένα τεράστιο βιομηχανικό γλυπτό θρόνο. Πλαισιωμένη από τέσσερις χορεύτριες, με την υπέροχη φωνή της και την καταπληκτική  σκηνική παρουσία της, μας παρασύρει σε ένα ταξίδι στους ρυθμούς της pop και των δικών της επιτυχιών.

Ο Αντώνης Ρέμος εμφανίζεται στην σκηνή ανεπιτήδευτα κομψός και κεφάτος, χαρούμενος και έτοιμος να προσφέρει την απόλυτη διασκέδαση με την μοναδική του φωνή και την χαρισματική του σκηνική παρουσία,  ενώ ο κόσμος τον υποδέχεται με ένα εκκωφαντικό και διαρκές χειροκρότημα. Παρών και το fan club του με ένα τεράστιο πανό που έγραφε «Σε κάθε φάση της ζωής σου, εμείς είμαστε μαζί σου!!!» Κόρνες, κανόνια με χαρτοπόλεμο και συνθήματα έκαναν την πρεμιέρα να μοιάζει με ένα ατέλειωτο πάρτυ, ενώ όλοι οι θαμώνες τραγουδούσαν μαζί με τον Αντώνη Ρέμο τις μεγαλύτερες επιτυχίες του που διαδέχονταν η μία την άλλη. Ο Αντώνης Ρέμος ξεκίνησε το πρόγραμμά του με την τεράστια επιτυχία του «Τέρμα η ιστορία», ενώ υποσχέθηκε ότι πολύ σύντομα θα ακούσουμε τα νέα του τραγούδια από την ολοκαίνουργια δισκογραφική του δουλειά που ετοιμάζει στη νέα του εταιρεία Heaven.

Έκπληξη της βραδιάς η συνάντηση του Αντώνη και της Έλενας στη σκηνή και η συνεύρεσή τους με το κουβανέζικο συγκρότημα που με πολύ ιδιαίτερους λάτιν ρυθμούς δίνουν ένα ξεχωριστό χρώμα στην βραδιά πλαισιώνοντας  τα ντουέτα των καλλιτεχνών. Τα τραγούδια που έχουν επιλεγεί είναι κλασσικά τραγούδια από το διεθνές και ελληνικό ρεπερτόριο σε μια εναλλαγή που λειτουργεί ως διάλογος μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα είναι άκρως διασκεδαστικό και αφήνει την γεύση μιας όμορφης και ιδιαίτερα επιτυχημένης συνεργασίας που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κόσμου φέτος το χειμώνα.

Η βραδιά συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες με τον Αντώνη Ρέμο να μας καθηλώνει με τις λαϊκές του ερμηνείες.

Φωτογραφίες από τη πρεμιέρα

***Απαγορεύεται αυστηρά η αναδημοσίευση υλικού γραπτού ή φωτογραφιών, χωρίς την άδεια του Music Corner…

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Eksairetiko programma..Exei theatrikotita kai einai poly prosegmeno…H Elena einai eksairetiki..fwnitika, skinika…einai apisteuti..opws panta allwste..
    o Remos fwnara kai me tin Elena afinei ligo to laiko kai kineitai kai se allous ixous..tairiazoun poly mazi!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here