27/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μπορεί το “Lulu”, το αποτέλεσμα της συνεργασίας των Metallica με τον Lou Reed, να κυκλοφορεί τη Δευτέρα, αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι το συγκρότημα έχει επαναπαυτεί και «χαλαρώνει» δισκογραφικά.

Οι Metallica έδωσαν την πρώτη συναυλία της καριέρας τους στο Abu Dhabi και τοπική εφημερίδα πήρε συνέντευξη από τον μπασίστα του συγκροτήματος Rob Trujillo, που μίλησε για τα επόμενα σχέδια του γκρουπ. Είμαστε πολύ απασχολημένοι γράφοντας και ηχογραφώντας. Έχουμε σχεδόν έτοιμα μερικά κομμάτια πάνω στα οποία δουλέψαμε τις τελευταίες εβδομάδες. Οι διαδικασίες για το επόμενο άλμπουμ των Metallica έχουν ξεκινήσει. Μπήκαμε στο studio με τον παραγωγό Rick Rubin και δουλεύουμε κάποια θέματα. Θα συνεχίσουμε τις ηχογραφήσεις τον περισσότερο χρόνο των πρώτων μηνών του 2012”, είπε ο μπασίστας.

Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά μπροστά μας. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι το γεγονός ότι η εκκίνηση δόθηκε και τώρα πλέον «κολυμπάμε»”, δήλωσε ο Trujillo, θέλοντας να θυμίσει το ελληνικό ρητό «η αρχή είναι το ήμισυ του παντός» με δικά του λόγια.

Συμβαίνει. Είναι πραγματικότητα. Είναι ευχάριστη διαδικασία, έχουμε πολλές ιδέες και είμαστε ενθουσιασμένοι για το νέο μας άλμπουμ”, συνέχισε ο μπασίστας που αναφέρθηκε και στη σχέση του νέου άλμπουμ με το προηγούμενο. Προσωπικά πιστεύω ότι το “Death Magnetic” αποτέλεσε το πρώτο μέρος του νέου δίσκου. Αυτό είναι το ξεκίνημα κάτι πολύ πολύ σημαντικού”, ολοκλήρωσε στη GulfNews ο Trujillo.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here