7/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με μία κίνηση «καλής θέλησης» θα γιορτάσουν φέτος οι Arcade Fire την Record Store Day, ελληνιστί την ημέρα των δισκοπωλείων. Η ημέρα των δισκοπωλείων είναι η 21η Απριλίου και το συγκρότημα θα κυκλοφορήσει τα τραγούδια “Sprawl II” και “Ready To Start”.

Τα κομμάτια στην αρχική τους έκδοση περιλαμβάνονται στο πολυπλατινένιο άλμπουμ “The Suburbs”, με το οποίο το συγκρότημα κέρδισε και βραβείο Grammy, και τα συγκεκριμένα remixes που έγιναν από τους Arcade Fire με τον Damian Taylor, είναι η πρώτη φορά που κυκλοφορούν σε «φυσική» μορφή.

Το remix του “Sprawl II” ακούγεται στο dance video clip του Vincent Morisset μαζί με κομμάτια από Sigur Ros, Inni και Mirror Noir, ενώ το “Ready To Start” ήταν διαθέσιμο ως bonus track στην deluxe έκδοση του “The Suburbs” αλλά και στην έκδοση με DVD.

Η έκδοση είναι περιορισμένη, καθώς θα κυκλοφορήσουν μόνο 1000 αντίτυπα, και θα είναι διαθέσιμα μέσω των δισκοπωλείων που συμμετέχουν στους «εορτασμούς» για την ημέρα – αφιέρωμα στα δισκοπωλεία. Η ημέρα αυτή, άλλωστε, θέλει να τονίσει την συνεχιζόμενη προσφορά της indie μουσικής σκηνής στα καταστήματα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here