1/11/2011
www.musiccorner.gr

Το Club Stage “Twenty Two” στου Ψυρρή, την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, ανοίγει τις πύλες του και υποδέχεται την Μαρία Ιακώβου, το Θηρίο και τους Αλχημιστές, σε μια ανατρεπτική μουσική συνάντηση που θ’ αλλάξει τη νυχτερινή μας διασκέδαση!

Η Μαρία Ιακώβου, μια από τις πιο σημαντικές τραγουδίστριες της νέας γενιάς, με εκρηκτική παρουσία και τις μεγάλες της επιτυχίες όπως τα: “Μαύρα Μεσάνυχτα”, “Πάλι δεν είσαι εδώ”, “Για σένα ανασαίνω”,  “Άντε γεια”, κ.α., συνδυάζει ήχους κι ακούσματα, σ’ ένα πρόγραμμα με έντονες ροκ διαθέσεις που εκπλήσσει!

Το Θηρίο, ένας από τους πιο πετυχημένους  ράπερ της εγχώριας hip hop σκηνής, με πολλές σημαντικές συνεργασίες και ραδιοφωνικά hits στο ενεργητικό του, δίνει το δικό του προσωπικό στίγμα και για πρώτη φορά, βρίσκεται στην ίδια σκηνή με τη Μαρία Ιακώβου, τρία χρόνια μετά τη κυκλοφορία του «Μαύρα Μεσάνυχτα»!

Με “Λόγια Φιλικά” μας συστήθηκαν οι Αλχημιστές, ένα πολλά υποσχόμενο συγκρότημα, που μετά την επιτυχημένη συνεργασία τους με τον Β.Καρρά, συνεχίζουν να καθιερώνουν το δικό τους ιδιαίτερο ήχο και ύφος!

Ένας μοναδικός μουσικός συνδυασμός, με πολύ ξεχωριστές διασκευές, που θα μας συναρπάσει! Γύρω στα μεσάνυχτα, στο Club Stage “Twenty Two”!

Twenty Two
Αριστοφάνους 22 Ψυρρή

Grand Opening Πέμπτη 3/11
και κάθε Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο

Τηλ. Κρατήσεων: 211 800 5051 – 6984660470

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here