Γράφει η Αριάδνη Κυπριάδη
26/5/2010
www.musiccorner.gr

Με τους πανηγυρισμούς να συνεχίζονται, πραγματοποιήθηκε εχτές το βράδυ η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου των δέκα χωρών του πρώτου ημιτελικού που προκρίθηκαν στο μεγάλο τελικό της Eurovision.

Οι εκπρόσωποι κάθε χώρας έδωσαν συνέντευξη τύπου, όπου απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων και τράβηξαν κλήρο για τη θέση στην οποία θα εμφανιστούν το Σάββατο. Ο Γιώργος Αλκαίος κληρώθηκε στην ενδέκατη θέση.

Η σειρά εμφάνισης των υπόλοιπων χωρών είναι η εξής: η Μολδαβία θα εμφανιστεί τέταρτη, η Βοσνία-Ερζεγοβίνη έκτη, το Βέλγιο έβδομο, η Σερβία όγδοοη, η Λευκορωσία ένατη, η Αλβανία δέκατη πέμπτη, η Ισλανδία δέκατη έκτη, η Ρωσία εικοστή και η Πορτογαλία εικοστή τρίτη.

Στη συνέντευξη τύπου ο Γιώργος Αλκαίος ρωτήθηκε αν ο τίτλος του τραγουδιού «ΟΠΑ» θα μπορούσε να αποτελεί το σύνθημα ολόκληρης της Ευρώπης ώστε να ξεπεράσει τα τωρινά πολιτικά προβλήματα και την οικονομική κρίση. Εκείνος δήλωσε ότι θα ήταν λάθος να μπλέξει κανείς την πολιτική με τη μουσική, αλλά παραδέχτηκε ότι το 2010 ήταν μια δύσκολη χρονιά και ελπίζει ότι με τη μουσική του θα κάνει τους ανθρώπους χαρούμενους…!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. GIORGO EISAI O KALITEROS AN MPROYSA UA ERXOMOYN ALA DEN EIXAI UESIS OPA BAZO MIA FOTIA EI SO LA TA PALIA GIORGO SAGAPAI OLOI H ELLADA

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here