10/9/2013
www.musiccorner.gr

Σε κλίμα συμβολικής αλληλεγγύης και έμπρακτης συμπαράστασης πραγματοποιείται, για δεύτερη χρονιά, στο Bolivar Beach Bar, συναυλία για τους αστέγους της πόλης μας.

Οι καλλιτέχνες Μπάμπης Στόκας, Oρφέας Περίδης καθώς και τα συγκροτήματα Κίτρινα Ποδήλατα και Flush Royale ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Κλίμακας και κάνοντας πράξη τη συμπαράστασή τους θα βρίσκονται στη σκηνή του Bolivar Beach Bar το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου.

Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων είναι αρωγή προς το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της Οργάνωσης «ΚΛΙΜΑΚΑ»

Tα πρώτα 1000 εισιτήρια κοστίζουν 3 ευρώ
Μετά την εξάντλησή τους το εισιτήριο θα κοστίζει 5 ευρώ

Οι καλλιτέχνες δήλωσαν για το έργο της Κλίμακας και τη συμμετοχή τους στη συναυλία

Σε μια τόσο δύσκολη εποχή οικονομικής εξαθλίωσης όταν τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο, αυτό που δεν πρέπει να χάσουμε είναι το σεβασμό και την έννοια μας για το διπλανό.Όλοι πρέπει να στηρίζουμε πρωτοβουλίες αλληλεγγύηςγι’ αυτό θα είμαι εκεί στο Bolivarτιμώντας αυτήν την εξαιρετική πρωτοβουλίασυμπαράστασηςγια την ΚΛΙΜΑΚΑ και για αυτούς που τόσο την έχουνανάγκη. Γιατί σημασία έχει να παραμένεις άνθρωπος ακόμα κι αν όλα γύρω σου δείχνουννα γκρεμίζονται..”
Μπάμπης Στόκας

Ας απλώσουμε το χέρι και την καρδιά σε όσουςστερούνται αυτά που για μας δείχνουν ακόμα αυτονόητα. Θα βρίσκομαι κι εγώ στο Bolivar σε μια συναυλία αγάπης,προσφοράς και αλληλεγγύης στηρίζοντας το έργο της Κλίμακας.”
Ορφέας Περίδης

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μας δίνεται η δυνατότητα να στηρίξουμε με τη συμμετοχή μας τη σημαντική προσπάθεια και το έργο της ΜΚΟ ¨Κλίμακα”. Μία οργάνωση που αποδεικνύει έμπρακτα για πάνω από μία δεκαετία τώρα, πως όπου υπάρχει θέληση, υπάρχει και ουσιαστική βοήθεια που ξεπερνάει όλα τα εμπόδια. Γιατί το δικαίωμα για νερό, τροφή και στέγη θα έπρεπε να είναι αυτονόητα σε κάθε κοινωνία, ανεξάρτητα από φυλή και θρήσκευμα και όχι προνόμιο μερικών. Ένα μεγάλο μπράβο στους ανθρώπους του Bolivar Beach Bar για την εξαιρετική ιδέα
Κίτρινα Ποδήλατα

Με μεγάλη μας χαρά ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα της ΚΛΙΜΑΚΑΣ (για δεύτερη φορά) για την συμμετοχή μας στην συναυλία στήριξης των αστέγων. Στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες καθώς είναι πλέον κοινωνικό ζήτημα και αφορά όλους  μας. Εμείς από την πλευρά μας σαν καλλιτέχνες θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Ό,τι μπορούμε να προσφέρουμε , προς τους αστέγους ,είναι πολύ  σημαντικό. Όλοι μαζί θα υψώσουμε το ανάστημά μας και με την μουσική μας, η  φωνή των αστέγων θα φτάσει παντού“.
Flush Royale

bolivar_2013_09_01

Ο Μπάμπης Στόκας, ο Ορφέας Περίδης, τα συγκροτήματα Κίτρινα Ποδήλατα και Flush Royale και γνωστοί djs ενώνουν τη μουσική και τις φωνές τους σε μία  δυνατή μουσική εκδήλωση αφιερωμένη σε εκείνους που περισσότερο από όλους βιώνουν την φτώχεια και την κοινωνική απομόνωση. Είναι γεγονός ότι στις μέρες μας, η  ανεργία και η φτώχεια γίνονται ολοένα κοινός παρανομαστής ζωής ενώ οι άστεγοι αποτελούν πλέον καθημερινή εικόνα στην πόλη μας, στην γειτονιά μας.

Όσοι περισσότεροι γινόμαστε μέρος του προβλήματος άλλοι τόσοι και περισσότεροι  μπορούμε να  γίνουμε μέρος της προσπάθειας για την αντιμετώπισή του…Στον αντίποδα, λοιπόν, των δραματικών επιπτώσεων της κρίσης, η αλληλεγγύη και ο εθελοντισμός στέλνουν μηνύματα ελπίδας σε μια κοινωνία που καθημερινά βάλλεται, διαφοροποιείται, δοκιμάζεται… Η μουσική -για ακόμα μια φορά- μας ενώνει σε μια κοινή προσπάθεια!

Στη συναυλία θα δώσουν ιδιαίτερο μουσικό χρώμα οι μουσικές επιλογές των αγαπημένων μας djs από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Red, Pepper και Μελωδία συμμετέχοντας κι εκείνοι σε μια μουσική γιορτή προσφοράς και αλληλεγγύης και δείχνοντας την κοινωνική τους ευαισθησία.

Ώρα έναρξης: 21:00

Πληροφορίες Εισιτηρίων
Τα 1000 πρώτα εισιτήρια κοστίζουν 3 ευρώ
Μετά την εξάντλησή τους τα εισιτήρια  κοστίζουν 5 ευρώ
Τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων είναι αρωγή προς το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της Οργάνωσης «ΚΛΙΜΑΚΑ»*

Σημεία Προπώλησης
Σε ΟΛΑ τα καταστήματα PUBLIC
και στο  Bolivar Beach Bar, στην Ακτή του Ήλιου στον Άλιμο

Bolivar Beach Bar
Ακτή του Ήλιου – Άλιμος
Τηλ.: 697 0367 684

* Το Πρόγραμμα Στήριξης Αστέγων της Οργάνωσης  «ΚΛΙΜΑΚΑ»  είναι μια πρωτοβουλία του φορέα η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε δωρεές και εθελοντική προσφορά. Λειτουργεί από το 2001 παρέχοντας πολύπλευρη υποστήριξη σε αστέγους καθώς και  σε άτομα ή/και οικογένειες που αντιμετωπίζουν το φάσμα της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Στο πλαίσιο του προγράμματος λειτουργεί το Κέντρο Στήριξης Αστέγων και ο Ξενώνας φιλοξενίας Αστέγων ενώ παράλληλη και συμπληρωματική δράση είναι το Εργαστήριο Ανακύκλωσης Χαρτιού στο οποίο απασχολούνται (με μηνιαίο εισόδημα και κοινωνική ασφάλιση) φιλοξενούμενοι του Ξενώνα Αστέγων.

Διαβάστε περισσότερα:

http://www.klimaka.org.gr/newsite/KoinApok/Astegoi/Astegoi1.htm
www.astegoi-klimaka.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here