17/2/2012
www.musiccorner.gr

Αφού έχει ήδη βρεθεί σε Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Κρήτη και Βόλο, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνεχίζει τη περιοδεία της με sold out παραστάσεις σε όλες τις πόλεις που επισκέπτεται.

Τραγουδώντας τόσο ελληνικά όσο και ξένα τραγούδια, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη καταφέρνει να αγγίξει, να ξεσηκώσει, να συγκινήσει, να συνεπάρει, να γίνει μια φωνή και μια μεγάλη παρέα με όλους όσοι έχουν επιλέξει να την δουν από κοντά και να την ακούσουν! Και είναι χιλιάδες αυτοί! Και η επιλογή όλων δικαιώνεται!

Η Ελεωνόρα δεν αφήνει κανένα παραπονεμένο αφού τραγουδάει όλες τις επιτυχίες  από το τελευταίο της διπλό live cd «ΕΙΠΑ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ» όπως ΤΑ ΛΕΜΕ, ΜΑΚΡΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ, ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΘΩ,ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ αλλά και αγαπημένα παλαιότερα τραγούδια της – Η ΑΓΑΠΗ ΑΡΓΕΙ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟΣ, ΜΙΚΡΑ ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ, ΕΛΑ, ΚΟΨΕ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΕ – μαζί με διασκευές ξένων κομματιών.

Επί σκηνής την πλαισιώνουν οι καταξιωμένοι σολίστες: Παύλος Καλτουρουμίδης – πιάνο, πλήκτρα, Ευριπίδης Ζεμενίδης – κιθάρα & τραγούδι, Δημήτρης Μουτάφης –  Μπάσο, Γρηγόρης Συντρίδης – τύμπανα.

Για όσους θέλουν να την απολαύσουν στη περιοδεία της, το πρόγραμμα συναυλιών έχει ως εξής:

19/2  ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΥΠΡΟΣ ΛΕΜΕΣΟΣ
20/2  ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΥΠΡΟΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑ
23/2  ΠΕΜΠΤΗ ΛΑΡΙΣΑ
24/2  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΒΑΛΑ
25/2  ΣΑΒΒΑΤΟ ΞΑΝΘΗ
2/3  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
3/3  ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ
10/3  ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΕΡΚΥΡΑ
16/3  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΟΖΑΝΗ
17/3  ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΕΡΟΙΑ
23/3  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΖΑΚΥΝΘΟΣ
24/3 ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΑΤΡΑ
30/3 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
31/3 ΣΑΒΒΑΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here