12/10/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Μετά την πολύ πετυχημένη έναρξη με καλεσμένο τον Αντώνη Βαρδή, αυτήν την Παρασκευή η Ευρυδίκη υποδέχεται στον Σταυρό του Νότου τον Γιώργο Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Αλουπογιάννη.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος, καινούριος καλλιτέχνης αλλά με πολλές ήδη επιτυχίες στο ενεργητικό του παρά τα λίγα χρόνια που βρίσκεται στο χώρο, ξεχωρίζει με το ταλέντο του ως ερμηνευτής αλλά και ως δημιουργός. Στα πλαίσια της φιλίας που τον συνδέει με την Ευρυδίκη έχει γράψει τη μουσική στο  ντουέτο τους με τίτλο «Μείνε» σε στίχους του Κυριάκου Ντούμου. Ένα τραγούδι που θα περιλαμβάνεται στην νέα δισκογραφική δουλειά της Ευρυδίκης και που θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά στο Σταυρό του Νότου μαζί με αγαπημένα τραγούδια έκπληξη!

Ο Γιώργος Αλουπογιάννης, εκπρόσωπος της εναλλακτικής ποπ-ροκ σκηνής, έχει χαράξει τη δική του πορεία στις μουσικές σκηνές της Αθήνας, εντυπωσιάζοντας με τη φωνή και τις ερμηνείες του στις live εμφανίσεις του. Ξεχώρισε  με τα πρώτα κιόλας τραγούδια του και μας άγγιξε όλους με “ΤΑ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ”. Συνεργάστηκε με την Ευρυδίκη στον δίσκο «Όσο φεύγω γυρίζω»  γράφοντας το αγαπημένο τραγούδι «Η μοναξιά» και τραγούδησαν μαζί αρκετές φορές σε μουσικές σκηνές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Μετά από μία πολύχρωμη διαδρομή είκοσι χρόνων στην ελληνική δισκογραφία, η Ευρυδίκη επιστρέφει με καινούργια τραγούδια και νέες συνεργασίες, ανοίγοντας μας την πόρτα  για ένα ταξίδι στον μουσικό της κόσμο, προσκαλώντας μας να μοιραστούμε στιγμές από αυτή την διαδρομή!

“Ονειρεύομαι ακόμα …μαμά” τραγουδάει μέσα από το καινούργιο της άλμπουμ η Ευρυδίκη και μας ξανασυστήνεται …20 χρόνια μετά, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της και τα όνειρα της, για να μας αποδείξει ότι τίποτα δεν τελειώνει, τίποτα δεν σταματά και τίποτα δεν μένει ίδιο όταν υπάρχει ουσία, βάθος, ειλικρίνεια, ταλέντο  και αγάπη.

Επόμενα live της Ευρυδίκης μαζί με τους φίλους της στο Σταυρό του Νότου plus!!!

14 Οκτωβρίου – ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΟΥΠΟΓΙΑΝΝΗΣ
21 Οκτωβρίου – ΠΕΝΝΥ ΡΑΜΑΝΤΑΝΗ (ΟΝΑΡ) – ΕΥΣΤΑΘΙΑ
28 Οκτωβρίου – ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ
4 Νοεμβρίου – ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
11 Νοεμβρίου – ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ – ΣΑΛΙΝΑ
18 Νοεμβρίου – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ

Είσοδος (με ποτό στο μπαρ): 15 ευρώ
Είσοδος (με ποτό στο τραπέζι): 20 ευρώ
Φιάλη στο τραπέζι 100 ευρώ, β’ φιάλη 80 ευρώ
Κρασί 50 ευρώ, β’  φιάλη 40 ευρώ

Ώρα προσέλευσης 22.30

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή & Θαρύπου 37 – Νέος Κόσμος
τηλέφωνο 210-922.69.75

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here