25/1/2012
www.musiccorner.gr

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι βραδιές στο «ACRO» με την Ελένη Βιτάλη να δίνει κάθε Παρασκευή και Σάββατο ρεσιτάλ ερμηνειών σε τραγούδια-σταθμούς στην καριέρα της. Η κορυφαία τραγουδοποιός δηλώνει «δημοτικολαϊκή τραγουδίστρια» και το αποδεικνύει με ένα πρόγραμμα που ξεσηκώνει, συγκινεί, και γενικότερα προκαλεί πλούσια και όμορφα συναισθήματα.

Ελένη Βιτάλη - Τάκης Σούκας

«Ένα χειμωνιάτικο πρωί», η «Κιβωτός», «Εγώ τραγούδαγα», «Μακριά μου να φύγεις» είναι μερικές μόνο από τις στιγμές που η Ελένη Βιτάλη απογειώνει το κοινό με τη συγκλονιστική ερμηνεία της.

Μαζί της μια πλειάδα αξιόλογων τραγουδιστών, ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Μελίνα Ασλανίδου, η Γιώτα Νέγκα, η Βαλέρια Κουρούπη και η Μυρτώ Ναούμ, δίνουν με τη σειρά τους τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα πρόγραμμα που ξεκινά ως μουσική παράσταση για να εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της βραδιάς σε γνήσιο λαϊκό πάλκο.

Σε αυτό συνδράμει και η επανεμφάνιση-έκπληξη του κορυφαίου λαϊκού συνθέτη Τάκη Σούκα, που συνοδεύει τις σπουδαίες αυτές φωνές με το ακορντεόν του, στο αφιέρωμα στις μεγάλες επιτυχίες του.

«ACRO»
Ιερά Οδός 11-15, Γκάζι
Κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 23.00
Τηλ. κρατήσεων: 2103417300
Γενική Τιμή Εισόδου: 15 με ποτό στο bar
Τιμή απλής φιάλης: 140
Τιμή special φιάλης: 160
Τιμή κρασιού: 70

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here