19/10/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Kelly Rowland και η Beyonce αντάλλαξαν με δηλώσεις τους λόγια αγάπης και αμοιβαίας εκτίμησης, αποδεικνύοντας ότι παραμένουν αγαπημένες παρά τις χωριστές πορείες που ακολουθούν μετά τη διάλυση των Destiny’s Child.

Η Kelly ανέλαβε ρόλο κριτή στο βρετανικό X Factor στο πλευρό των Gary Barlow, Louis Walsh και Tulisa Contostavlos, ενώ θα μανατζάρει τις γυναίκες συμμετέχουσες, και θα ήθελε τη βοήθεια της καλής της φίλης. Ερωτώμενη αν η Beyonce θα μπορέσει να εμφανιστεί στο σόου, η Kelly απάντησε : “Εξαρτάται από το πρόγραμμα που έχει και το πόσο κουρασμένη θα είναι. Πολύ θα ήθελα να έρθουν με τον Jay-Z στο σόου, ακόμα κι αν καθίσουν σε μια γωνιά και δε συμμετάσχουν πιο ενεργά. Η εγκυμοσύνη της Beyonce πάει πολύ καλά και είναι γεννημένη για μητέρα. Θα γίνουν σπουδαίοι γονείς με τον Jay-Z. Η Beyonce είναι σαν αδελφή για μένα. Θέλω να είμαι κοντά της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της”, δήλωσε η Kelly.

Από την πλευρά της η Beyonce έκανε ανάλογες δηλώσεις για την Kelly : “Η Kelly λατρεύει τα παιδιά και είναι σίγουρο ότι θα γίνει μητέρα στο μέλλον. Είναι πολύ απασχολημένη αυτή την εποχή, αλλά όταν έρθει η ώρα και έχει ικανοποιήσει τις επιθυμίες της, θα γίνει μια φανταστική μάνα”.

Η Beyonce μίλησε και για τον ρόλο της Rowland στο X Factor : “Τα πηγαίνει πολύ καλά, κάτι για το οποίο ήμουν σίγουρη. Η Kelly είναι εργασιομανής και αφοσιώνεται απόλυτα στη δουλειά της. Πιστέψτε με, η Kelly θα κερδίσει το σόου. Είναι πολύ αγαπητή και οι συμμετέχουσες θα έχουν ένα μάνατζερ που ξέρει τα πάντα για τη μουσική βιομηχανία και θα τις βοηθήσει με όλες της τις δυνάμεις”, είπε η Beyonce που αναφέρθηκε και στη σχέση της με την Kelly:

Μιλάμε πολύ τακτικά και ανταλλάσσουμε μηνύματα. Τώρα με την εγκυμοσύνη μου με ρωτάει συνεχώς πώς τα πάω. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Είμαστε σαν αδελφές. Δεν είναι μια φίλη με την οποία έτυχε να βρεθούμε στο ίδιο συγκρότημα. Η Kelly είναι οικογένεια για μένα. Μιλάμε και συμβουλεύουμε η μία την άλλη. Ήμασταν 16 όταν ξεκινήσαμε στη μουσική βιομηχανία και γνωρίζουμε η μία για την άλλη τα πάντα. Δε μιλάμε μόνο για τη δουλειά. Συμβουλευόμαστε η μία την άλλη για κάθε θέμα”.

Η τραγουδίστρια είναι ενθουσιασμένη με την εγκυμοσύνη της. “Δεν είμαι αγχωμένη γιατί ξέρω ότι συμβαίνει τη σωστή εποχή. Αισθάνομαι ότι παντρεύτηκα το σωστό χρόνο και τώρα θα αποκτήσουμε και παιδί στο σωστό χρόνο. Δε βιαστήκαμε να κάνουμε καμία κίνηση και είμαστε ευλογημένοι που όλα έρχονται φυσιολογικά. Ο Jay-Z είναι ο καλύτερος φίλος μου, και είναι ευλογία που είναι άντρας μου. Είμαστε μαζί πολλά χρόνια”, ολοκλήρωσε η Beyonce.

Πολύ αγαπημένες Kelly Rowland και Beyonce!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here