10/12/2012
www.musiccorner.gr

Λίγο πριν την κυκλοφορια του νεου της album, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αρχίζει τις ζωντανές της εμφανισεις από τη Θεσσαλονίκη σε έναν καινούργιο χώρο, στο BLACK IS… ALIVE.

Σάββατα 22/12, 29/12 και 5/1, 12/1.

Εχοντας ετοιμάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη ετοιμάζεται να υποδεχτεί τους φίλους της στη πόλη που αγαπάει ιδιαίτερα, τη Θεσσαλονίκη για τέσσερα μοναδικά live και να πρωτοπαρουσιάσει δείγμα της καινούργιας της δουλειάς αλλά και τραγούδια γνωστά και αγαπημένα. Ένα μελωδικό ταξίδι πέρα από όρια και σύνορα, που μόνο η μαγική φωνή της μπορεί να ταξιδέψει το κοινό.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τραγούδια από το προσωπικό της ρεπερτόριο αλλά και τραγούδια διασκευασμένα απο την ιδια και το στενό της συνεργατη Ευριπίδη Ζεμενίδη που θα ενθουσιάσουν και θα αγγίξουν όλους τους φίλους της.

Μαζί της οι καταξιωμένοι σολίστες: Ευριπίδης Ζεμενίδης-κιθάρα-τραγουδι, Βαγγέλης Στεφανόπουλος-πλήκτρα, Γιάννης Αγγελόπουλος-τύμπανα, Παρασκευάς Κίτσος-Μπάσο, Νίκος Πασσαλίδης-Μπουζούκι, ούτι.

Την ενορχήστρωση των τραγουδιών έκανε ο Ευριπίδης Ζεμενίδης ενώ την επιμέλεια του προγράμματος έκανε ο Μίνως Θεοχάρης. Υπεύθυνος για τον ήχο είναι ο Αργύρης Λιανός. Τον σχεδιασμό και τον χειρισμό των φωτισμών κάνει ο Βασίλης Καραμούζης.

BLACKIS… (VILKAAREA)
26ης Οκτωβρίου 58
τηλ. κρατήσεων: 2310522940

Ώρα έναρξης: 23:00

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here