20/7/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Μια σχέση και ένας γάμος που είχε απασχολήσει πολύ τα media πριν λίγα χρόνια, έφτασε στο τέλος του…

Ο Marc Anthony και η Jennifer Lopez δεν είναι πλέον ζευγάρι και την επιβεβαίωση έκανε ο Marc σε συναυλία που έδωσε στην Μπογκοτά : “Οι φήμες λένε ότι είμαι πλέον μόνος. Γι’ αυτό θέλω να σας αφιερώσω το επόμενο τραγούδι”, είπε ο μουσικός απευθυνόμενος στο κοινό. Το τραγούδι που αφιέρωσε ήταν το “No Hay Nadie Como Ella”, που σημαίνει «καμιά σαν εκείνη», και πιστεύεται ότι η αφιέρωση αφορούσε στη πραγματικότητα την εν διαστάσει σύζυγό του.

Ακόμα και η …παράλειψη του Marc να προφέρει το στίχο «σ’ αγαπώ Lola» από το τραγούδι του “Valio La Pena” σχολιάστηκε : “Πάντα αφιερώνει αυτό το στίχο στη Jennifer. Αλλά απόψε το παρέλειψε”, δήλωσε άτομο που ήταν στη συναυλία στο περιοδικό Life & Style.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο χωρισμός δεν ήταν φιλικός, σε σημείο που να έχει δημιουργηθεί θέμα με το talent show “Q’ Viva! The Chosen”, παραγωγής Simon Fuller, στο οποίο συμμετέχουν και οι δύο. Ο Simon εξασφάλισε ότι και οι δύο είναι αρκετά επαγγελματίες ώστε να αφήσουν τις προσωπικές τους διαφορές μακριά από το πλατό των γυρισμάτων του σόου”, ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του Fuller. Αλλά πίσω από τις κάμερες, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά. Μιλάνε σπάνια, εκτός αν πρόκειται για θέματα των παιδιών τους. Ο χωρισμός ήταν “βίαιος” αν και ελπίζουν στο μέλλον να ξαναφιλιώσουν”.

Η ιδέα του show ήταν ο Marc και η Jennifer μαζί με τον χορογράφο Jamie King να κάνουν περιοδεία σε 21 πόλεις για να βρουν νέα ταλέντα της Latin μουσικής. Ωστόσο, το τελευταίο που θέλουν και οι δύο, είναι μια κοινή περιοδεία”, συνέχισε η «πηγή».

Σύμφωνα με τον πληροφοριοδότη, υπάρχει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει η Jennifer από το project και να αφήσει τον Marc να συνεχίσει με άλλον συνεργάτη, καθώς η συμμετοχή της στο “American Idol” είναι πολύ επιτυχημένη. Η άλλη περίπτωση είναι να συνεχίσουν μαζί το show αλλά να ταξιδεύουν χωριστά και ο Jamie King να κάθεται ανάμεσά τους στο πάνελ. Διαφορετικά τα πράγματα μπορεί να γίνουν …περίεργα”, ολοκλήρωσε η πηγή.

Ένας ακόμα μεγάλος έρωτας διασήμων που καταλήγει σε διαζύγιο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here