29/7/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Σε περιορισμένη έκδοση θα επανακυκλοφορήσουν όλοι οι δίσκοι των Smiths, σε ένα ολοκληρωμένο box set. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν, η Rhino, η δισκογραφική εταιρεία των Smiths, σχεδίασε την ειδική αυτή έκδοση στην οποία ουσιαστικά θα περιέχονται όλες οι κυκλοφορίες του θρυλικού συγκροτήματος.

Η έκδοση τιτλοφορείται “The Smiths Complete Deluxe Collectors Box Set” και περιλαμβάνει και τα οκτώ άλμπουμ του συγκροτήματος, 4 studio, 1 live και 3 compilations, σε cd και βινύλιο.

Οι επανακυκλοφορίες έχουν υποστεί εξ’ αρχής επεξεργασία (master) με την επιμέλεια των Johnny Marr και Frank Arkwrigh. Αλλά στην συλλεκτική αυτή έκδοση δεν θα περιέχονται μόνο τα 8 άλμπουμ. 25 singles, posters, εκτυπώσεις όλων των εξωφύλλων των δίσκων του γκρουπ, ένα DVD με όλα τα video clips που κυκλοφόρησαν, ένα οκτασέλιδο βιβλιαράκι αλλά και password για online κατέβασμα του υλικού, συνοδεύουν την έκδοση.

Η συλλεκτική deluxe έκδοση θα κυκλοφορήσει στον περιορισμένο αριθμό των 3.000 αριθμημένων αντιτύπων, αλλά οι θαυμαστές του συγκροτήματος θα μπορέσουν να αποκτήσουν όλα τα cd ή βινύλια του γκρουπ στις σχετικές “light” εκδόσεις.

Η deluxe έκδοση θα κοστίζει κοντά στα 250 €, η έκδοση βινυλίου 170 € και η έκδοση της σειράς των cd περίπου 40 €. Όλες οι εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες στο κοινό από τις 3 Οκτωβρίου…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here