19/4/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Νίκος Παπανικολάου

Και οι πρώτες αρνητικές κριτικές για κομμάτι της Lady Gaga είναι γεγονός. Και μάλιστα από τους ίδιους τους θαυμαστές της. Οι τελευταίοι, λοιπόν, μπήκαν στo ενημερωτικό site Gigwise, στο οποίο μπορούσε όποιος επιθυμεί να κάνει τη δική του κριτική για το νέο κομμάτι της Lady Gaga, το «Judas».

Και οι πρώτες …γιούχες δεν άργησαν να πέσουν. Οι φίλοι της Gaga κατηγόρησαν την τραγουδίστρια για πολλά και διάφορα, όπως για τεμπελιά, για επαναλήψεις αλλά και για έλλειψη πρωτοτυπίας. «Δεν μπορείτε να αναγνωρίσετε ότι το κουπλέ είναι ίδιο με το «Poker Face» και το ρεφρέν είναι ουσιαστικά το «Paparazzi» και όλο το κομμάτι θυμίζει το «Bad Romance»;» έγραψε χαρακτηριστικά κάποιος, ιδιαίτερα ψαγμένος, φίλος της Lady Gaga.

Βέβαια υπήρχαν και αυτοί που τους άρεσε αρκετά το κομμάτι το οποίο θεωρούν πως είναι ένα από τα καλύτερα της 25χρονης τραγουδίστριας.

«Μια ελάχιστα απροσδόκητη κατεύθυνση που παραμένει ιδιοφυής, sexy, προκλητική, χορευτική, κλασσική Gaga!» είπε αντιθέτως από τον προηγούμενο φίλο, ένας άλλος που προφανώς ικανοποιήθηκαν τα αυτιά του και τα μουσικά του γούστα…!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here