15/12/2010
www.musiccorner.gr

Τα διασημότερα βίντεο του Youtube για το 2010 έγιναν γνωστά πριν από λίγες ημέρες. Ο Justin Bieber και όχι η Lady Gaga, ήταν πρώτος, αφού το «Baby» είχε συνολικά 408 εκατομμύρια χτυπήματα από την μέρα που προβλήθηκε για πρώτη φορά μέχρι και αυτή την στιγμή. Παρόλα αυτά η Lady Gaga μαζί με τον Justin Bieber κατέχουν αυτή τη στιγμή το 3% του συνολικού web traffic του Youtube!

Αμέσως μετά από τον Justin Bieber, ακολουθεί μία έκπληξη, καθώς το «Bed Intruder» έρχεται δεύτερο. Το κομμάτι είναι εμπνευσμένο από την ιστορία του Antoine Dodson από το Huntsville της Alabama, όπου περιγράφει πως σταμάτησε ένα άγνωστο εισβολέα από το να βιάσει την αδελφή του. Το κομμάτι έκανε τον Antoine Dodson διάσημο και είχε 47 εκατομμύρια views από τον Οκτώβριο του 2010 μέχρι σήμερα.

Στις υπόλοιπες θέσεις των πιο αγαπημένων μουσικών βίντεο για τη χρονιά που φεύγει, βρέθηκε η  Shakira με το «Waka Waka», ο Eminem με το «Love The Way You Lie» αλλά και το «Not Afraid». Ακολουθεί η Rihanna με το «Rude Boy» ενώ η Lady Gaga αρκέστηκε στην όγδοη και δέκατη θέση με το «Alejandro» και το «Telephone» αντίστοιχα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here