5/5/2010
www.musiccorner.gr

Τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ολοκληρώνουν θριαμβευτικά τις χειμωνιάτικες εμφανίσεις τους με μία μοναδική παράσταση στην “Αρχιτεκτονική”. Μετά από rock βραδιές με ένταση και νόημα στην Αθήνα αλλά και σε πολλές επαρχιακές πόλεις, τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ αποχαιρετούν το χειμώνα με μία τελευταία εμφάνιση στην “Αρχιτεκτονική” την Παρασκευή, 7 Μαΐου στις 10 το βράδυ.

Τα Κίτρινα Ποδήλατα, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος Παντελιάς, χαράσσουν τη δική τους πορεία στα μουσικά δρώμενα, οδεύοντας στη συμπλήρωση μίας  δεκαετίας στη δισκογραφία. Μετά από ένα σερί δυναμικών εμφανίσεων, υπόσχονται μια σύγχρονη οπτικοακουστική παράσταση υψηλού επιπέδου, η οποία βασίζεται στις καλύτερες στιγμές της μουσικής τους διαδρομής καθώς και σε επιλεκτικές διασκευές αγαπημένων συνθετών που έχουν σημαδέψει τα μουσικά τους ακούσματα.

Τα Κίτρινα Ποδήλατα ολοκληρώνουν τις εμφανίσεις τους με μία long play συναυλία δυόμισι ωρών, στην οποία ήχοι, ερμηνείες, εικόνες και τεχνολογία συνδυάζονται αρμονικά μέσα από ειδικά σκηνοθετημένα βίντεο projects που συνοδεύουν εντυπωσιακά τα τραγούδια τους.

Επιμέλεια προγράμματος – Ενορχηστρώσεις: ΚΙΤΡΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ
Συμμετέχουν οι μουσικοί: Γιώργος Ράλλης (τύμπανα), Κώστας Ξηρογιάννης (μπάσο)

ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
Ελασιδών 6, Γκάζι (Δίπλα στον ΟΤΕ Πειραιώς)
Τηλ. κρατήσεων: 210.9014428, 210.3420842

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here