20/1/2012
www.musiccorner.gr

Η ιστορία είναι γνωστή: Στις αρχές του 2000, τα Κίτρινα Ποδήλατα, δηλαδή τα αδέρφια Γιώργος και Αλέξανδρος Παντελιάς, έκαναν το ντεμπούτο τους στην ελληνική μουσική σκηνή παρουσιάζοντας τον πρώτο, ομώνυμο δίσκο τους και ζητώντας να αφήσουν το δικό τους στίγμα στη μουσική πραγματικότητα της χώρας.

Δέκα + 1 χρόνια μετά τους βρίσκουμε στην σκηνή της “Αρχιτεκτονικής” να μας καταθέτουν τη δική τους οπτικο-ακουστική πρόταση παρουσιάζοντας μας το live- έκπληξη της περσινής χρονιάς. Απόλυτος συγχρονισμός ήχου, φώτων και εικόνας, ειδικά video clips, ξεχωριστές σκηνοθεσίες ανέδειξαν τις συνθέσεις των Κίτρινων Ποδηλάτων και με τη γεμάτη ενέργεια σκηνική τους παρουσία επισφράγισαν την αγάπη που τους δείχνει το κοινό και επιβεβαίωσαν ότι είναι ένα από τα καλύτερα ελληνικά ροκ συγκροτήματα στις ζωντανές εμφανίσεις.

Αυτό που κάνει τα Κίτρινα Ποδήλατα να ξεχωρίζουν είναι η αυθεντικότητά τους! Συνδυάζουν δυναμικές μελωδίες με ταλέντο, σκηνική παρουσία και άποψη για το κοινωνικό γίγνεσθαι!

Το Σάββατο 10 Μαρτίου στη σκηνή του Gagarin 205 τα Κίτρινα Ποδήλατα ετοιμάζονται να ξεπεράσουν για μία ακόμα φορά τους εαυτούς τους ετοιμάζοντας μία μοναδική, σύγχρονη σε σύλληψη και υψηλού επιπέδου παραγωγή! Θα είμαστε όλοι εκεί για μία βόλτα με τα Κίτρινα Ποδήλατα σε μια μουσική αναδρομή με ροκ διάθεση.

Μαζί με τα Κίτρινα Ποδήλατα θα είναι οι μουσικοί
Γιώργος Ράλλης (Τύμπανα)
Κώστας Ξηρογιάννης ( Μπάσο)

Και η τεχνική ομάδα:
Γιώργος Μπότης (Υπεύθυνος ήχου)
Τάσος Μπότης (Ηχολήπτης σκηνής)
Δημήτρης Πάνου (Stage Manager)
Μάριος Βιδάλης (Σκηνοθεσία Cam)
Γιώργος Τέλλος (Προγραμματισμός Φώτων)

GAGARIN 205
Λιοσίων 205
τηλ.: 215 5400888

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here