2/5/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Αυτή τη δήλωση έκανε η Carrie Underwood της οποίας το νέο άλμπουμ, με τίτλο “Blown Away”, κυκλοφόρησε χθες. Η τραγουδίστρια πιστεύει ότι θα γινόταν ανιαρή αν τα τραγούδια της μιλούσαν για την «υπέροχη ζωή της». Η Carrie είναι απόλυτα ικανοποιημένη με τη ζωή της και τον γάμο της, αλλά έχει συνειδητοποιήσει ότι δε μπορεί συνέχεια να κυκλοφορεί τραγούδια με ευτυχισμένο περιεχόμενο, αλλά και κομμάτια με πιο «σκοτεινά» συναισθήματα.

“Στο άλμπουμ υπάρχουν ορισμένα «γλυκά» τραγούδια, αλλά πιστεύω ότι αυτά που έχουν τον μεγαλύτερο αντίκτυπο είναι τα «δραματικά» κομμάτια. Είναι ενδιαφέρον να μπαίνεις σε άλλους ρόλους. Είναι ευχάριστο να μην είμαι εγώ συνέχεια. Βρίσκομαι σε μία υπέροχη σχέση. Η οικογενειακή μου ζωή είναι πολύ καλή. Αλλά αν είχα 14 τραγούδια στο άλμπουμ που περιέγραφαν πόσο υπέροχη είναι η ζωή μου, θα ήταν βαρετό”, δήλωσε η Carrie.

Η τραγουδίστρια είναι εξαιρετικά αγχωμένη με την υποδοχή που θα επιφυλάξει το κοινό στο τέταρτο άλμπουμ της καριέρας της. “Είμαι πολύ αγχωμένη. Τι θα γίνει αν κανένας δεν το αγοράσει; Ποτέ δεν ξέρεις. Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος. Δεν υπάρχουν εγγυήσεις στη ζωή ή στη μουσική και αυτό με φοβίζει, αλλά δεν μπορείς να γυρίσεις πίσω”, δήλωσε η Underwood σε ραδιοφωνική εκπομπή, όπου εξέφρασε και τη χαρά της για τη νέα της δουλειά.

Πέρασε αρκετός χρόνος από την προηγούμενη κυκλοφορία μου και είμαι ενθουσιασμένη με τη νέα κυκλοφορία. Έχω ταυτόχρονα διαφορετικά συναισθήματα. Τα τραγούδια είναι πολύ περιγραφικά, σα να διαβάζεις ένα καλό βιβλίο ή σα να βλέπεις μια ωραία ταινία. Σας ταξιδεύουμε …από «σκοτεινά» και «θυελλώδη» κομμάτια έως πραγματικά cool και χαρούμενα”, ολοκλήρωσε η Carrie…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here