6/2/2014
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, τo συγκρότημα από την Θεσσαλονίκη κατεβαίνει στην Αθήνα για μια και μοναδική εμφάνιση στο Σταυρό του Νότου Club. Σχεδόν τρία χρόνια μετά το ‘’Για τη στιγμή και μόνο’’ ολοκληρώθηκε το νέο τους άλμπουμ “Τριαντάφυλλα στη λάσπη”. Ένας δίσκος κυκλοθυμικός και ακομπεξάριστος σε ήχο και ύφος. Τους στίχους και την μουσική ανέλαβε πάλι ο συνήθης ύποπτος Πόλυς Ζουκ. Μια δουλειά που έγινε με αρκετά συναισθηματικά κρεσέντα απέναντι σε ζόρικους καιρούς, μα παρόλα αυτά κατάφερε να ολοκληρωθεί και να κυκλοφορήσει ελεύθερα στο διαδίκτυο σαν ανεξάρτητη παραγωγή. Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου θα παρουσιάσουν  ολοκληρωμένα και τις δυο δισκογραφικές δουλειές  τους (“Για τη στιγμή και μόνο” 2010 –  “Τριαντάφυλλα στη λάσπη” 2013) και ίσως κάποια αγγλόφωνα αγαπημένα  τους τραγούδια.

Το γκρουπ δημιουργήθηκε το 2007 στην δυτική πλευρά της Θεσσαλονίκης όταν ο  Πόλυς Ζουκ πρότεινε στον Γιώργο Καρακούλια να φτιάξουν ένα συγκρότημα που να παίζει αποκλειστικά δικό του υλικό και όχι τραγούδια άλλων, έτσι και έγινε. Το 2008 κυκλοφορούν το πρώτο τους demo και αρχίζουν τα live σε μικρά φεστιβάλ της πόλης. Το 2009 μπαίνουν στο studio για την ηχογράφηση του πρώτου τους δίσκου με τίτλο “Για τη στιγμή και μόνο” όπου και κυκλοφορεί τον Δεκέμβριο του 2010 με ανεξάρτητη παραγωγή σε στίχους και μουσική του Πόλυ Ζουκ. Το ύφος των τραγουδιών είναι πολυμορφικό, ατμοσφαιρικές μπαλάντες διπλά σε ποπ μελωδικούς, δυνατούς ρυθμούς και ένας στίχος αρκετά αισιόδοξος με πολλές πινελιές ρομαντισμού, ειρωνείας και θυμού. Ακολουθούν συναυλίες  και το 2012 ξαναμπαίνουν στο δικό τους στούντιο πλέον και ηχογραφούν το “Τριαντάφυλλα στη λάσπη”. Το δεύτερο άλμπουμ κυκλοφορεί τέλη του 2013 και το γκρουπ ετοιμάζει ζωντανές εμφανίσεις για την προώθηση του.

Πόλυς Ζουκ – Φωνή, Ακουστική-ηλεκτρική κιθάρα
Γιώργος Καρακούλιας – Ηλεκτρική  κιθάρα
Γιάννης Τσελίκας – Μπάσο
Βασίλης Ιορδανίδης – Πλήκτρα
Γιώργος Κουκουβίνος – Τύμπανα

Μαζί τους special guests οι Άγριες Φράουλες.

Τα τραγούδια τους πλημμυρισμένα από καθημερινές ανησυχίες ακροβατούν μεταξύ dirty rock και ηλεκτρονικού χάους, με στίχο μπερδεμένο, ποιητικό μα βίαιο που σκιαγραφεί την ανουσιότητα, λατρεύει την αποτυχία και προσπαθεί να απενοχοποιήσει τους ηττημένους ήρωες της πιάτσας σε μια εποχή θολή, μια εποχή ευέλικτης σκλαβιάς.
Ο πρώτος τους δίσκος “Athinagorac Plaza” κυκλοφορεί απο την Αntelma Music

Τόμας – φωνή
Τσε – πλήκτρα, προγραμματισμός
Σταύρος Άνιφ – κιθάρα
Γιώργος (τζο) Καλαϊτζόγλου – τύμπανα
Δημήτρης (τσίκο) Καλαϊτζόγλου – μπάσο

frouta_afisa_stavros_2014_02_06
Σταυρός του Νότου Club
Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος
τηλ. 210 9226975
Κυριακή 9 Φεβρουαρίου
Έναρξη  21:00
Είσοδος: 8€ με μπύρα + cd

*Μετά το τέλος του live θα δίνετε ο πρώτος δίσκος  ‘’Για τη στιγμή και μόνο ’’  ΔΩΡΕΑΝ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here