30/09/2013
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Θωμάς Μητσόπουλος

Μετά την επιτυχία που γνώρισαν τα δύο προηγούμενα singles, το “Δεν έχω διεύθυνση” και το “Καλοκαίρι αγκαλιά μου”, η Μελίνα Ασλανίδου ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει νέο τραγούδι μέσα από την επερχόμενη δισκογραφική της δουλειά που θα κυκλοφορήσει επιτέλους, μετά από πολλές αναβολές, τον Νοέμβριο.

aslanidou 7

Το τρίτο single έχει τον τίτλο “Τετάρτη βράδυ” και έχει την δημιουργική σφραγίδα, όπως και στα δύο προηγούμενα singles, του Γιώργου Παπαδόπουλου (μουσική) και του Κυριάκου Ντούμου (στίχοι). Οι δύο αυτοί άλλωστε δημιουργοί υπογράφουν και τα περισσότερα τραγούδια του νέου album. Τα υπόλοιπα είναι συνθέσεις τους Γιώργου Τεντζεράκη σε στίχους του Σταύρου Σταύρου, ενώ θα συναντήσουμε και το “Το κρύο και η μοναξιά” της Sunny Μπαλτζή και του Τζίμη Καρυστινού.

Στο “Τετάρτη βράδυ” υπάρχει και μια έκπληξη. Στο ρεφρέν του τραγουδιού την Μελίνα συνοδεύει ο Αντώνης Ρέμος, με τον οποίο η τραγουδίστρια είχε μια εξαιρετική συνεργασία το Καλοκαίρι σε νυχτερινό μαγαζί της Αθήνας. Το τραγούδι αναμένεται να ακούσουμε σε λίγες μέρες, ενώ λίγο μετά θα έρθει και το album από τη Heaven. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here