7/5/2014
www.musiccorner.gr

Οι JazzMatazz, που συστάθηκαν στα τέλη του 2011, παίζουν swing και στήνουν κάθε φορά μια ξεχωριστή τζαζ γιορτή. Σειρά έχει αυτή τη φορά το Floral, την Παρασκευή, 16 Μαΐου. Με τα καυστικά στιχάκια τους βγαλμένα από την κοινωνική πραγματικότητα, διακωμωδούν τα όσα συμβαίνουν γύρω μας, παρασύροντάς μας σε ξέφρενο χορό και τραγούδι. Παρά το νεαρό της ηλικίας της μπάντας, έχουν πραγματοποιήσει σειρά από εμφανίσεις που τους έχουν καθιερώσει στο swing κοινό και όχι μόνο. Οι JazzMatazz έχουν παίξει στα πιο πολλά από τα στέκια της Αθήνας (αλλά και στην επαρχία), με μια ποικιλία στο χαρακτήρα των εμφανίσεών τους: από μεγάλα τζαζ clubs μέχρι μικρές σκηνές με εναλλακτική διάθεση, διεθνείς jazz χορευτικές συναντήσεις, μεγάλα φεστιβάλ κ.α., ενώ μουσικές τους έχουν παιχτεί και στο θέατρο.

Οι συνεργασίες τους στα live είναι ευρείες, (από jazz σολίστες, κλασικούς τραγουδιστές και σατυρικούς καλλιτέχνες, έως τις μεγαλύτερες χορευτικές ομάδες της Αθήνας), και θα γίνουν ακόμα περισσότερες…

Έχουν ήδη ολοκληρώσει το πρώτο τους άλμπουμ το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα, ενώ το πρώτο τους βιντεοκλίπ μόλις κυκλοφόρησε.

jazzmatazz_2014_05

FLORAL
Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων, τηλ. 210 3800070

Στις 22:00

Είσοδος 4€

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here