2/5/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Ο Tinie Tempah φαίνεται ότι θα καθυστερήσει την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου του, καθώς θέλει να επικεντρωθεί στην προσπάθεια να «κερδίσει» την Αμερική, μετά την επιτυχία που είχε στα charts το “Written In The Stars”.

Η επιτυχία που είχε ο ράπερ στη Βρετανία αλλά και γενικότερα στην Ευρώπη είναι δεδομένη. Αλλά η μεγάλη καταξίωση για οποιονδήποτε καλλιτέχνη έρχεται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Με αυτή τη γνώση και το γεγονός ότι το πρώτο single που κυκλοφόρησε στην Αμερική έφτασε μέχρι το Νο14 των charts, ο βρετανός μουσικός εντείνει τις προσπάθειές του να «πετύχει» και εκεί.

Ο Tinie είχε ένα πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, αλλά δεν θα τον ακούσετε να παραπονιέται. Ακόμα κι όταν ταξιδεύει, σκέφτεται ιδέες για τραγούδια ή για εμφανίσεις”, έγραψε η Daily Star. Παρόλο που επιθυμεί διακαώς να προσφέρει νέα τραγούδια στους θαυμαστές του, δεν θέλει να τους «κουράσει» και συνεπώς το νέο του άλμπουμ θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στο 2012”, συνεχίζει η εφημερίδα επικαλούμενη έγκυρη «πηγή».

Η επιτυχία του Tinie στην Αμερική οφείλεται, εν μέρει, και στη γνωριμία του ράπερ με το ζεύγος που τις τελευταίες μέρες έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα όλου του κόσμου πάνω του. Του πρίγκιπα William και της Kate Middleton! Οι αμερικανοί θέλουν να ρωτήσουν τον Tinie για τη συνάντησή του με το πριγκιπικό ζεύγος. Είναι εκστασιασμένοι με τη δήλωση του πρίγκιπα William ότι είναι μεγάλος θαυμαστής της μουσικής του Tempah”, συνεχίζει η εφημερίδα.

Το ίδιο ενθουσιασμένος, όμως, είναι και ο ίδιος ο μουσικός: “Ήταν εξωπραγματικό για μένα να μάθω ότι ήρθε να με δει ο πρίγκιπας William”, δήλωσε στο BANG Showbiz για την παρουσία του πρίγκιπα σε συναυλία του. Η σκέψη ότι ο μελλοντικός βασιλιάς της Αγγλίας παρακολουθούσε τη συναυλία μου, ότι σιγοτραγουδούσε τους στίχους μου ήταν λίγο «τρελή». Αλλά ήταν τόσο ειλικρινής και χάρηκα που τον γνώρισα”, ολοκλήρωσε ο Tinie.

Με την δεδομένη επιτυχία του “Written in the Stars” στις ΗΠΑ και το βασιλικό «μέσο», πιστεύουμε ότι σύντομα ο Tinie θα καταφέρει να καταξιωθεί και στην Αμερική…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here