27/10/2011
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Αυτήν την Παρασκευή η Ευρυδίκη υποδέχεται τον Κώστα Τουρνά. Έναν σπουδαίο τραγουδοποιό και ερμηνευτή που έχει γράψει την δική του ιστορία στην ελληνική ροκ σκηνή σαν μέλος του συγκροτήματος “Poll” αλλά και με τις μετέπειτα προσωπικές του δουλειές. Αμέτρητες επιτυχίες που τραγουδιούνται από όλες τις γενιές εδώ και δεκαετίες και συγχρόνως τραγούδια από καρδιάς που αποκαλύπτουν έναν άνθρωπο αληθινό, ρομαντικό και πάντα μπροστά από την εποχή του.

Από τους πρώτους που πίστεψαν στο ταλέντο της Ευρυδίκης και μετά από αρκετές φορές που συναντήθηκαν “επί σκηνής”, συνεργάζονται και δισκογραφικά. Έντονη η παρουσία του Κώστα Τουρνά στην επερχόμενη δουλειά της Ευρυδίκης καθώς θα υπάρχει μια διασκευή του τραγουδιού “Στιγμές” σε μουσική και στίχους δικούς του, ενώ έχει γράψει και τους στίχους στο τραγούδι “Σκέψεις” που έντυσε μουσικά ο Δημήτρης Κοργιαλάς. Τραγούδια που θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε για πρώτη φορά αυτήν την Παρασκευή στον Σταυρό του Νότου, καθώς και μεγάλες του επιτυχίες όπως “Ήλιε μου”, “Κυρίες και Κύριοι”, “Μην της το πεις”, “Όπου φυσάει ο άνεμος”, “Δεν μετανιώνω” και άλλες.

Μία συνάντηση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Μετά από μία πολύχρωμη διαδρομή είκοσι χρόνων στην ελληνική δισκογραφία, η Ευρυδίκη επιστρέφει με καινούργια τραγούδια και νέες συνεργασίες, ανοίγοντας μας την πόρτα  για ένα ταξίδι στον μουσικό της κόσμο, προσκαλώντας μας να μοιραστούμε στιγμές από αυτή την  διαδρομή!

Ονειρεύομαι ακόμα …μαμά”  τραγουδάει μέσα από το καινούργιο της άλμπουμ η Ευρυδίκη και μας ξανασυστήνεται …20 χρόνια μετά, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο της και τα όνειρα της, για να μας αποδείξει ότι τίποτα δεν τελειώνει, τίποτα δεν σταματά και τίποτα δεν μένει ίδιο όταν υπάρχει ουσία, βάθος, ειλικρίνεια, ταλέντο και αγάπη.

Από 7 Οκτωβρίου, για 7 Παρασκευές,  η Ευρυδίκη μαζί με τους φίλους της στο Σταυρό του Νότου plus!!!

ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ…
28 Οκτωβρίου – ΚΩΣΤΑΣ ΤΟΥΡΝΑΣ
4 Νοεμβρίου – ΓΙΩΡΓΟΣ ΘΕΟΦΑΝΟΥΣ
11 Νοεμβρίου – ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΒΒΙΔΑΚΗΣ – ΣΑΛΙΝΑ
18 Νοεμβρίου – ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΓΙΑΛΑΣ

Είσοδος (με ποτό στο μπαρ): 15 ευρώ
Είσοδος (με ποτό στο τραπέζι): 20 ευρώ
Φιάλη στο τραπέζι 100 ευρώ, β’ φιάλη 80 ευρώ
Κρασί 50 ευρώ, β’  φιάλη 40 ευρώ

Ώρα προσέλευσης 22.30

Σταυρός του Νότου Plus
Φραντζή & Θαρύπου 37
Νέος Κόσμος
τηλέφωνο 210-922.69.75

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here