29/12/2010
www.musiccorner.gr

Την υπεράσπιση της Lady Gaga και των απανταχού pop stars ανέλαβε η Yoko Ono! Σε συνέντευξη της σε βρετανική εφημερίδα, η Yoko υποστήριξε ότι αν ζούσε σήμερα ο John Lennon, θα υποστήριζε με όλη του τη δύναμη τους σημερινούς σταρ της ποπ μουσικής.

«Eίναι μια καλλιτέχνης που δεν φοβάται να δοκιμάσει πράγματα και να βγει έξω από τα όρια της. Την έχω παρακολουθήσει να παίζει μουσική στο λευκό πιάνο του John και ήταν υπέροχη» είπε η Yoko η οποία δήλωσε ακόμα σίγουρη πως αν ζούσε ο Lennon θα του άρεσε η ιδιαιτερότητα της Gaga. Αυτή η ξαφνική υπεράσπιση της Ono προς τη Lady Gaga ήρθε προφανώς για να αντιπαρατεθεί με τις δηλώσεις του Ozzy Osbourne, οι οποίες επέκριναν την Gaga κυρίως λόγω των ενδυματολογικών επιλογών της. Κάτι με το οποίο δεν έδειξε να συγκινείται η Yoko Ono αφού δήλωσε με χιούμορ τα εξής: «Εντάξει, τα ρούχα που φοράει δείχνουν έντονα τα οπίσθια της. Εγώ έχω κάνει μια ολόκληρη έκθεση με οπίσθια, πώς να με προσβάλουν λοιπόν; Νομίζω ότι έχει πολύ όμορφα οπίσθια»!

Εκτός αυτών όμως η Yoko Ono δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον John Lennon λέγοντας πως αν αυτός ζούσε θα του άρεσε το Internet και το Twitter.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here