23/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Kylie Minogue πρόκειται να εισαχθεί στο Hall of Fame της Αυστραλιανής Ένωσης Δισκογραφικών Εταιρειών! Η τελετή της εισαγωγής της Kylie θα γίνει στις 27 Νοεμβρίου στο Σίδνεϋ και η χαρά της τραγουδίστριας που αναγνωρίζεται και στην πατρίδα της είναι μεγάλη, αν και αισθάνεται μια νευρικότητα για την τιμή αυτή.

Είναι η απόλυτη τιμή. Πρέπει να βρω τι θα πω στην τελετή εισαγωγής. Αλήθεια τι να πω;”, αναρωτήθηκε η Kylie σε συνέντευξη που έδωσε σε ραδιοφωνική εκπομπή. Ο λόγος της ανησυχίας της είναι άλλη μια είσοδος στο Hall of Fame. Αυτή του συγκροτήματος παιδικών προγραμμάτων και τραγουδιών “The Wiggles”, που έχει πουλήσει εκατομμύρια δίσκους και DVD στην Αυστραλία αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Οι Wiggles θα τα έχουν όλα υπό έλεγχο. Θα μιλήσουν για τα σωστά πράγματα. Εγώ είμαι τόσο ενθουσιασμένη που δεν ξέρω τι θα πω και φοβάμαι ότι θα φερθώ σαν πρωτάρα στην τελετή”, δήλωσε η Kylie.

Η τραγουδίστρια μίλησε για τον Elton John και είπε ότι με το στιλ και τις ενδυματολογικές του εμφανίσεις άνοιξε τον δρόμο για εκκεντρικούς καλλιτέχνες όπως η Lady Gaga. Πρέπει κανείς να κοιτάξει στο παρελθόν του, όταν ξεκίνησε την καριέρα του και ήταν μοναδικός. Έδινε πραγματικά σόου στη σκηνή με τα ρούχα που επέλεγε. Είχε ένα look στο στιλ που έχει σήμερα η Lady Gaga”.

Η Kylie υπερασπίστηκε και την αδελφή της, Dannii : “Έχει πολύ έντονο βλέμμα που φαίνεται περίεργο σε πολύ κόσμο. Είναι άμεση και απόλυτη και πολλές φορές την παρεξηγούν και την χαρακτηρίζουν ψυχρή”.

Καλά λόγια για όλους από την Kylie και υπέρμετρη χαρά για την τιμή που της κάνει η αυστραλιανή δισκογραφική βιομηχανία…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here