22/11/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης εξομολογήθηκε η Beyonce, αλλά και την δυσκολία της απόκρυψής της. Η τραγουδίστρια προσπαθούσε να κρατήσει κρυφή από το κοινό την εγκυμοσύνη της όταν ήταν ακόμα στις αρχές, αλλά είχε την εντύπωση ότι όλοι το ήξεραν. Ο κόσμος το ’χει τούμπανο κι αυτή κρυφό καμάρι, που λέει κι η παροιμία! Γι’ αυτό το λόγο, ίσως, φρόντισε να ανακοινώσει τον επερχόμενο “πελαργό” από τον περασμένο Αύγουστο, λίγες μέρες μετά τη συναυλία που είχε δώσει στο Roseland Theater της Νέας Υόρκης.

Σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας ήμουν σίγουρη ότι όσοι με βλέπουν γνωρίζουν ότι είμαι έγκυος”, δήλωσε η 30χρονη τραγουδίστρια αναφερόμενη στην εν λόγω συναυλία, στο περιθώριο της προβολής του νέου της live DVD. Όταν είσαι έγκυος είναι πιο δύσκολο να αναπνεύσεις. Γι’ αυτό είναι πολύ δύσκολο να εκτελείς τη χορογραφία και να τραγουδάς ταυτόχρονα”, δήλωσε η Beyonce για τις δυσκολίες της εγκυμοσύνης , ιδιαίτερα στο επάγγελμά της.

Το DVD της τραγουδίστριας περιέχει αποσπάσματα από τις συναυλίες στη Νέα Υόρκη, δηλώσεις της, σκηνές από τα παρασκήνια και την προετοιμασία των σόου, πρόβες και στιγμές της με τους αγαπημένους της. Πάντα κρατάω video από τη ζωή μου, σαν ημερολόγιο. Δεν τα κοινοποιώ πάντα, αλλά μου αρέσει ο κόσμος να έχει μια αίσθηση του ποια είμαι πραγματικά”, συνέχισε η τραγουδίστρια.

Στο DVD υπάρχουν και φωτογραφίες της τραγουδίστριας με το νυφικό της, ενώ ελπίζει ότι μια μέρα το παιδί της θα δει το DVD και θα μάθει κάποια πράγματα για τη μητέρα του, τη σταρ της showbiz. Υπάρχουν πολλά που πρέπει να μάθει για τη ζωή μου. Και φαντάζομαι όταν δει αυτό το DVD να πει ότι δεν πιστεύει πως βρισκόταν μέσα σ’ αυτήν την κοιλιά”, ολοκλήρωσε η τραγουδίστρια!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here