28/2/2011
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Με τον γνωστό μουσικό και παραγωγό Mark Ronson θέλει να συνεργαστεί ο Boy George, προκειμένου να ηχογραφήσει ένα νέο άλμπουμ του συγκροτήματος Culture Club το οποίο δημιούργησε το 1981.

Ο αμφιλεγόμενος καλλιτέχνης ανακοίνωσε πριν ένα μήνα ότι οι Culture Club θα ενωθούν και πάλι μέσα στη χρονιά και θα ξεκινήσουν περιοδεία, γιορτάζοντας με τον τρόπο αυτό την 30η επέτειο από την ίδρυσή τους.

Οι Culture Club παρά τα 30 χρόνια τους, ήταν ενεργοί μόλις τα δέκα από αυτά, καθώς από το 1986 έως το 1998 και από το 2002 έως και σήμερα, βρίσκονται σε διάσπαση. Ως συγκρότημα έχουν πάντως κυκλοφορήσει πέντε άλμπουμ με αρκετή επιτυχία.

Η ευκαιρία της 30ης επετείου είναι η καλύτερη για τον Boy George και την παρέα του να ενωθούν και πάλι και να δώσουν μια σειρά συναυλιών, ενώ στα σχέδιά τους φαίνεται ότι βρίσκεται και ένα νέο άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει το 2012.

Ο Boy George συνεργάστηκε στο παρελθόν με τον Mark Ronson και είχε την ευκαιρία να εκτιμήσει τις ικανότητες του ως μουσικού και παραγωγού, αλλά και ως στελέχους που μπορεί να κάνει σημαντικά πράγματα στο χώρο. Είναι ένας «μάγος», με την έννοια ότι έχει πολύ σωστό timing και καταφέρνει να επιλέγει τους σωστούς ανθρώπους για να δουλέψουν μαζί. Έχει βαθιά γνώση της μουσικής ιστορίας και αγαπάει τη δεκαετία του ’80. Πιστεύω ότι έχουμε πολλά κοινά σημεία”, δήλωσε ο Boy George.

Συζητήσαμε την πιθανότητα ο Mark να γράψει μαζί μας. Δεν είμαι σίγουρος αν θα αναλάβει και την παραγωγή, αλλά σίγουρα θέλουμε να κάνουμε αρκετά πράγματα με τον Mark”, δήλωσε ο Boy George στο Hollywood Report.

Συνεργάστηκα μαζί του, κάναμε συναυλίες και ένα τραγούδι στο δικό του άλμπουμ. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία αυτή η δουλειά. Ο Mark εμφανίστηκε σε πολύ καλό χρονικό σημείο. Είναι πολύ ωραίο να κυκλοφορείς δίσκους πάλι”, ολοκλήρωσε ο μουσικός.

Το τελευταίο άλμπουμ των Culture Club κυκλοφόρησε το 1999, ενώ ο ίδιος ο Boy George το δικό του, με τίτλο “Ordinary Alien”, το 2010.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here