10/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το έκτο άλμπουμ της καριέρας του ετοιμάζει ο Kanye West  σύμφωνα με τον No I.D., παραγωγό από το Σικάγο, που θεωρεί ότι ο Kanye θα κυκλοφορήσει τη νέα του δουλειά μέσα στη χρονιά.

Ο West μετά το “My Beautiful Dark Twisted Fantasy” του 2010, άφησε λίγο «πίσω» τη σόλο καριέρα του και συνεργάστηκε με τον Jay – Z στο “Watch The Throne” και τους G.O.O.D. Music Artists με τους οποίους ηχογράφησε το “Cruel Summer” που είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο.

“Αυτός είναι ο Kanye. Ξέρεις τι να περιμένεις από την «οικογένεια». Δεν έχασε τη σειρά του, ούτε και να περιμένετε να τη χάσει”, δήλωσε ο παραγωγός στο MTV. “Δε συνεργαστήκαμε στο “Cruel Summer” αλλά δουλεύω στο δικό του άλμπουμ”, συνέχισε ο No I.D. αποκαλύπτοντας, ουσιαστικά, ότι ο West είναι στο studio.

Ο παραγωγός ανέφερε ότι ο West θα είναι έτοιμος να κυκλοφορήσει το νέο του άλμπουμ πολύ σύντομα μετά το “Cruel Summer”, χωρίς όμως να είναι σε θέση να επιβεβαιώσει αν όντως ο West θα βγάλει το νέο του cd μέσα στον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο. Το “Cruel Summer”, άλλωστε, θα διατίθεται στην αγορά από τις 7 Αυγούστου.

Αναφέρθηκε όμως στο τι πρέπει να περιμένουμε να ακούσουμε στα νέα τραγούδια του West : “Είναι ακριβώς ό,τι περιμένει κανείς ν’ ακούσει από έναν καλλιτέχνη σαν τον Kanye. Αλλά και οτιδήποτε δεν μπορεί να περιμένει κανείς από τον Kanye”, ολοκλήρωσε ο No I.D. στο MTV κάνοντας όλο τον κόσμο ν’ αναρωτιέται για τη νέα δουλειά του West.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here