27/12/2010
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Παύλος Ζέρβας

Ένα απρόσμενο περιστατικό αντιμετώπισε η Άννα Βίσση το βράδυ των Χριστουγέννων, στο κέντρο που εμφανίζεται αυτή τη περίοδο με τον Σάκη Ρουβά, το Αθηνών Αρένα. Ενώ λοιπόν η Άννα Βίσση ήταν στη σκηνή και έκανε το πρόγραμμά της, ένας θαμώνας της πέταξε ένα …χαρτί υγείας! Άστοχη ενέργεια εννοείται, η οποία εκνεύρισε στο έπακρο τη γνωστή τραγουδίστρια. Προσβεβλημένη, διέκοψε το πρόγραμμά της και άρχισε να ψάχνει ποιος της πέταξε το χαρτί, με τρόπο όμως εντελώς άκομψο: «Ποιος μ….ας το πέταξε αυτό;» Στην αρχή δεν εμφανίστηκε κανείς και η Βίσση συνέχισε προκαλώντας τον «ταραξία» να αποκαλυφθεί: «Αν έχεις το θάρρος της γνώμης σου, έλα εδώ. Γιατί, Δημοκρατία δεν έχουμε; Έλα εδώ ρε φίλε».

Με τα πολλά τελικά, στη σκηνή ανέβηκε ο εμπνευστής αυτής της «επίθεσης». Η Βίσση με το που τον είδε τον ρώτησε «Εσύ το έκανες;» και όταν αυτός απάντησε θετικά του ζήτησε να απευθυνθεί στο κοινό και … «Πες στο κοινό πόσο μ….ας είσαι»! Αυτός γελώντας έλεγε «είμαι, είμαι ο μεγαλύτερος» και ενώ κατέβαινε να ξαναπάει στη θέση του, η Βίσση συνέχισε να τον βρίζει: «άλλο ένα χειροκρότημα στον μ….α παρακαλώ, απ’ όλο το μαγαζί»!

Κάπου εκεί το περιστατικό έληξε, αναδεικνύοντας όμως μια απρεπέστατη συμπεριφορά από μέρους της τραγουδίστριας, η οποία κατάφερε από μια κακή κίνηση ενός θαμώνα να δείξει μια ακόμα πιο κακή συμπεριφορά δική της. Στο γήπεδο όταν ένας ποδοσφαιριστής βρίσει έναν θεατή, ακόμα και δίκιο να έχει, επεμβαίνει άμεσα ο αθλητικός δικαστής και τον τιμωρεί, γιατί ο αθλητής αυτός προσβάλει το άθλημά του. Κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει στη κ. Βίσση, ότι κάτι ανάλογο κατάφερε κι αυτή, να προσβάλει την ίδια της τη τέχνη, όταν ανάγκασε όλους τους υπόλοιπους θαμώνες να την ακούνε να βρίζει τόσο χυδαία και επίμονα, έστω κι αν είχε χίλια δίκαια… Απλώς στη περίπτωσή της δεν υπάρχει «μουσικός δικαστής», που σίγουρα θα της είχε ρίξει μέχρι και …αποβολή από το Αθηνών Αρένα.

Με όλα αυτά φυσικά και δεν επικροτώ τη κίνηση του τύπου που έριξε το χαρτί, όμως θα έπρεπε να τον είχαν αναλάβει άλλοι να τον πετάξουν εκτός μαγαζιού, γιατί σίγουρα κι αυτός δεν σεβάστηκε μια τραγουδίστρια που έχει πίσω της τεράστια ιστορία. Αυτή την ιστορία όμως, δεν τη σεβάστηκε ούτε η ίδια η τραγουδίστρια, με τις εκφράσεις πεζοδρομίου με τις οποίες αντιμετώπισε όλο το συμβάν. Σε τέτοιες περιπτώσεις, το χιούμορ μπορεί μάλλον να προσφέρει τη καλύτερη και πιο ηχηρή απάντηση, γιατί οι επώνυμοι (σε όλους τους τομείς) θα πρέπει να ξέρουν να συγκρατούν τα νεύρα τους και όχι να πέφτουν στο επίπεδο κάποιων που τους προκαλούν. Μη ξεχνάμε εξάλλου για πόσα μικρά παιδιά η Άννα Βίσση αποτελεί πρότυπο και όλο αυτό το συμβάν δεν μπορεί να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση… Ελπίζουμε στο μέλλον να υπάρξει “γνώση και συμμόρφωση”…

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. NAI, KANAME KAI TA MPOUZOUKIA ATHLIMA. KALA TOU EKANE I VISSI, AVTO ELEIPE NA TON AFINE STIN… M@L@KIA TOU SAN NA MIN SINEVIKE TIPOTA. AN MERIKA GAIDOURIA DEN EXOUN SINESTHISI TON PRAKSEON TOUS KAPOIOS PREPEI NA TOUS SINEFEREI. PAEI TO KATHE PLOUSIOPEDO KAI PETAEI PRAGMATA EPIDI NOMIZOUN POS EXEI TO DIKAIOMA NA KANEI OTI THELEI TON KALITEXNI.

  2. Kai sxetiika me avto:

    Μη ξεχνάμε εξάλλου για πόσα μικρά παιδιά η Άννα Βίσση αποτελεί πρότυπο και όλο αυτό το συμβάν δεν μπορεί να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση…”

    sta mpouzoukia stis 4 to proi den nomizo na ipirxan polla mikra paidia alla perisotera tha to akousan logo tis anaforas sas sto peristatiko kai edo.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here