Γράφει η Αριάδνη Κυπριάδη
14/4/2010
www.musiccorner.gr

Τα μαγευτικά τοπία της Μήλου διάλεξε ο Γιώργος Αλκαίος ως φόντο για το video clip του “OPA”!

 Το video clip βασίζεται στις εναλλαγές του μαύρου και του άσπρου, με το Γιώργο Αλκαίο και τους Friends να χορεύουν σε στούντιο, αλλά και σε μια μαγευτική παραλία του κυκλαδίτικου νησιού.

 Λόγω περικοπών στις δαπάνες της ΕΡΤ για τη φετινή Eurovision, ο ίδιος ο καλλιτέχνης ανέλαβε την πρωτοβουλία να γυριστεί το video clip!!!

Η χώρα όμως που προσπαθεί φέτος να κλέψει τις εντυπώσεις είναι το Αζερμπαϊτζάν. Έγινε γνωστό ότι ο χορογράφος με τον οποίο θα συνεργαστεί η εκπρόσωπος της χώρας Safura δεν είναι άλλος από τον JaQuel Knight. Είναι ο άνθρωπος πίσω από την εθιστική χορογραφία του “Single Ladies” της Beyoncé, την οποία είδαμε να αντιγράφουν δεκάδες χρήστες του διαδικτύου σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο Youtube. Με την Beyoncé όμως συνεργάστηκε και στην περιοδεία της “I Am… Tour”, ενώ συμμετείχε και στην τελευταία περιοδεία της Britney Spears, με τίτλο “Circus Tour”. Ο Knight θα συμβάλει στο video clip του “Drip Drop”, ενώ θα επιμεληθεί και τη χορογραφία της Safura στο διαγωνισμό.

Safura

Το σημαντικό βέβαια είναι να καταφέρει το Αζερμπαϊτζάν να αξιοποιήσει με επιτυχία ένα τέτοιο …λαχείο! Ας μην ξεχνάμε ότι οι περσινοί εκπρόσωποι της Γερμανίας Alex Swings Oscar Sings κατάφεραν να πείσουν τη διάσημη και υπέροχη καλλιτέχνιδα του burlesque Dita Von Teese να εμφανιστεί μαζί τους στη σκηνή. Δεν κατάφεραν όμως να την αξιοποιήσουν με τέτοιο τρόπο, ώστε να εντυπωσιαστούν οι Ευρωπαίοι και να τους δώσουν μια θέση καλύτερη από την 20η στην οποία και τελικά βρέθηκαν.

Δυστυχώς, όμως, όπως στη ζωή, έτσι και στη μουσική τα δυσάρεστα γεγονότα δεν λείπουν. Την Πέμπτη 8 Απριλίου η Teddy Scholten άφησε την τελευταία της πνοή στο Άμστερνταμ σε ηλικία 83 ετών. Η Ολλανδή τραγουδίστρια κέρδισε το 1959 το διαγωνισμό της Eurovision στις Κάννες της Γαλλίας. Στα μέσα όμως της δεκαετίας του ’70 αποφάσισε να εγκαταλείψει το τραγούδι και να εργαστεί στον τομέα των δημοσίων σχέσεων του Ερυθρού Σταυρού…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here