29/3/2012
www.musiccorner.gr

Ο Ζακ Στεφάνου μαζί με τον Dennis Κωνσταντινίδη επαναπροσεγγίζουν την ιδέα του «μικρού ακουστικού σετ» προσθέτωντας τραγούδια, ενορχηστρωτικές ιδέες και νέα δομή στο πρόγραμμα. Τραγούδια απο την δισκογραφία του Ζακ Στεφάνου, συνδυάζονται και συναντιούνται με αγαπημένες διασκευές των δύο προαναφερθέντων, κυρίως από την ελληνική ροκ σκηνή και το ξενόγλωσσο alternative, δημιουργώντας ένα κλίμα παρέας και κιθαριστικής ευδαιμονίας.

Η έναρξη του live είναι πάντα ευλαβικά ίδια, η κατάληξη του live προδιαγεγραμμένα απρόβλεπτη και διαφορετική. Οι ιστορίες του Ζακ, χιουμοριστικές άλλοτε και ενίοτε δακρύβρεχτες, για το πως γράφτηκαν τα τραγούδια, έρχονται να συμπληρώσουν την λογική της παρέας, να απομυθοποιήσουν την σύνθεση τραγουδιών (ο Ζακ την εξισώνει με την ικανότητα της μαγειρικής), να γεμίσουν με αμφιβολίες το κοινό, για το έαν η τέχνη είναι ανάγκη κάποιων ή αποτέλεσμα του όλου.

Ο Dennis Κωνσταντινίδης, από την άλλη, αυτοσχεδιάζει με τους ήχους που μπορεί να παράγει ένα ακουστικό όργανο, πολλαπλασιάζοντας τον εαυτό του (με την βοήθεια της τεχνολογίας), κατα βούληση σε μη καθορισμένες και ανεπιτήδευτα αυτοσχεδιαστικές στιγμές.

Ένα live που έχει περιοδεύσει σχεδόν σε όλη την Ελλάδα, και επιστρέφει στην Αθήνα για 3 Κυριακές στο Bodega, στο θρυλικό μπαρ της Αθήνας, στο Μετς.

Bodega
Αρδηττού 10, Μετς
210.9219397

1 & 8 Απριλίου

Έναρξη 22.00 – Είσοδος ελεύθερη

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here