21/11/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

Η Ευρυδίκη έρχεται στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ τον Δεκέμβριο με την μουσική παράσταση “Εγώ, η Edith και ο Εlvis… το μπλε ταξίδι” , παρέα με τα τραγούδια που ξεχωρίζει, με ό,τι μεγάλωσε και αγάπησε, με ό,τι “αξίζει” να θυμόμαστε και ν’ αγαπάμε! Σ’ ένα μικρόφωνο μπροστά μοιράζεται όνειρα και μυστικά κάτω από τη σκηνοθετική ματιά του Κωνσταντίνου Ρήγου…

Μια γυναίκα αντιμέτωπη με τα “φαντάσματα” του παρελθόντος της, τις καλές και τις μελαγχολικές στιγμές της, το συναίσθημα και τις συμπεριφορές της, σιγά-σιγά και δειλά σιγοψιθυρίζει μελωδίες, από τις οποίες ξεπηδάνε αναμνήσεις, χρώματα, εικόνες, μορφές και  αρώματα, πλημμυρίζοντας την καρδιά μας με χαμόγελα και λαχτάρα. Όνειρα μεγάλα, που άλλα τα ζήσαμε κι άλλα τα ονειρευόμαστε ακόμα, είναι εδώ ξανά, σαν φίλοι παλιοί, μας τραβάνε απ’ το χέρι και μας οδηγούν μέσα από μελωδίες και τραγούδια στις γειτονιές του κόσμου.

Από το Παρίσι στο Λονδίνο, Νέα Υόρκη και Νέα Ορλεάνη… Θα κάνουμε το “μπλε ταξίδι” με τα βελούδινα τραγούδια και τους ονειροπόλους συνοδοιπόρους μας, γυρνώντας εκεί που χτυπάει δυνατά η καρδιά μας… στην Ελλάδα!

Μία παράσταση που σκαλίζει μνήμες και προκαλεί συγκίνηση, μέσα από μία προσωπική “μουσική” εξομολόγηση όπου η Ευρυδίκη επιλέγει να ερμηνεύσει μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του παγκόσμιου ρεπερτορίου. Κάνοντας τη δική της αναδρομή σε ένα ταξίδι παρέα με τους ανθρώπους και τους καλλιτέχνες που αγάπησε, θαύμασε και που την επηρέασαν έντονα σε όλη την πορεία της, μας προσκαλεί να γίνουμε μια αγκαλιά, μέσα από τα πολύχρωμα τραγούδια που μας ταξιδεύουν στο χρόνο, ενώνοντας το σήμερα με το χθες, μετουσιώνοντας μας με έναν τρόπο μαγικό σε “ταξιδιώτες του ονείρου”.

Tραγούδια των Edith Piaf, Jacques BrelElla FitzgeraldNina Simone, Elvis PresleyThe Rolling StonesJudy GarlandTina Turner κ.α  συναντούν διαχρονικά κομμάτια των μεγάλων μας δημιουργών (Αττίκ, Σουγιούλ, Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου, Σταύρου Κουγιουμτζή, Μάνου Λοίζου κ.α) καθώς και της νέας γενιάς τραγουδοποιών της σύγχρονης εναλλακτικής σκηνής.

Η παράσταση “Εγώ, η Edith και ο Elvis…” έρχεται στο ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ στις 2 Δεκεμβρίου και κάθε Κυριακή για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.

Οι συντελεστές:
Concept: Κωνσταντίνος Ρήγος
Επιμέλεια προγράμματος: Ευρυδίκη
Ενορχηστρώσεις: Βαγγέλης Τζάτσος
Συμμετέχουν: Σταύρος Νιφοράτος – Χρήστος Κωνσταντόπουλος

Παίζουν οι Μουσικοί:
Πιάνο-Σαξόφωνο: Λευτέρης Πουλιού
Τύμπανα: Γιώργος Λιβαδάς
Κιθάρες: Στράτος Σπηλιωτόπουλος
Μπάσο: Βαγγέλης Τζάτσος
Ακορντεόν: Γιώργος Σχοινάς

Ήχος: Δημήτρης Digi Xωριανόπουλος – Βασίλης Ηλιάδης
Φώτα: Αργύρης Καλοπήτας

Ώρα έναρξης: 10.00 μ.μ.
Τιμές: Γενική είσοδος 5 €, ποτό στο bar 10 €, ποτό στο τραπέζι 15 €.
Φιάλη 90 €, κρασί από 50 €.
Προπώληση: VIVA.GR, τηλ. 13855

Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
Λεωφόρος Συγγρού 143 Νέα Σμύρνη – Αθήνα
τηλ: 210.9315600

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here