25/4/2013
www.musiccorner.gr

Το πιο δυναμικό ελληνικό συγκρότημα οι ONIRAMA, παρουσιάζουν το νέο τους video clip, για το super hit E,Kαι…” γεμάτο ενέργεια, ένταση, κινηματογραφική αισθητική, ατμοσφαιρικά εφέ και ένα ευρηματικό σενάριο. Το video clip εντυπωσιάζει με τη δύναμη της εικόνας και των συναισθημάτων που προκαλεί καθώς συμμετέχουν επαγγελματίες ηθοποιοί και δεκάδες κομπάρσοι. Με τον Δημήτρη Λαγιόπουλο και την ηθοποιό Δήμητρα Μπιθαρά να πρωταγωνιστούν «αγκαλιασμένοι σαν σχιζοφρενείς» ξεπερνώντας τις δοκιμασίες και ακολουθώντας το δρόμο της αγάπης, παρακινούν και τους υπόλοιπους να κάνουν το ίδιο!

onirama

Τη σκηνοθεσία του νέου video clip, υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος σε παραγωγή της RIVA Productions. Το νέο τραγούδι των ONIRAMA σε στίχους του Θοδωρή Μαραντίνη και της Σάννυ Μπαλτζή, είναι μία διασκευή του ιταλικού LA DIFFERENZA TRA ME E TE σε μουσική του Tiziano Ferro.

Τα γυρίσματα διήρκησαν δύο ημέρες και πραγματοποιήθηκαν σε βιομηχανική περιοχή του Πειραιά, αναδεικνύοντας τον κινηματογραφικό χαρακτήρα και εξασφαλίζοντας ένα επιβλητικό και ταυτόχρονα ατμοσφαιρικό αποτέλεσμα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here