25/5/2011
www.musiccorner.gr

Την Τρίτη το βράδυ ο Pitbull έδωσε σε εκατομμύρια τηλεθεατές μια γεύση από τι τους περιμένει με την κυκλοφορία του Planet Pit αλλά και με την επερχόμενη περιοδεία του με τον Enrique Iglesias. Ο Pitbull, μαζί με τον Ne-Yo, πραγματοποίησαν μια φανταστική εμφάνιση για το 2ο single του album, το “Give Me Everything” στο “Dancing With The Stars” το οποίο προβάλεται στο ABC. Ο Pitbull τραγούδησε ξανά το smash single στην απονομή των 2011 “Billboard Music Awards”.

Το “Give Me Everything” ακούγεται σε όλα τα clubs παγκοσμίως και ανεβαίνει με πολύ γρήγορους ρυθμούς στο Billboard Hot 100 και στο Rhythm & Pop charts. Το smash hit βρίσκεται στο #1 του UK Singles Chart αυτή την εβδομάδα, στο #2 στο U.S. iTunes chart και στο top 10 σε 15 χώρες. Αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη επιτυχία ever του Pitbull και θα περιλαμβάνεται στο album Planet Pit, το οποίο είναι το 6ο studio album και θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουνίου.

Αυτά τα primetime shows είναι τα πρώτα που εμφανίστηκε ο Pitbull για την πρώθηση του album και της περιοδείας του. Σύντομα αναμένεται να βρεθεί και στα Today Show Toyota Summer Concert Series, The Tonight Show with Jay Leno, Jimmy Kimmel Live!, Lopez Tonight και Conan.

Αργότερα μέσα στην χρονιά ο Pitbull θα ξεκινήσει την περιοδεία του στην Αμερική μαζί με τον Enrique Iglesias και special guests τον Prince Royce. Θα ξεκινήσουν στις 22 Σεπτεμβρίου από την Βοστώνη και θα επισκεφθούν περίπου 20 πόλεις με τελευταία στάση τον τόπο καταγωγής του, το Miami,στις 22 Οκτωβρίου.

“Θα είναι μια μοναδική εμπειρία και θα μας δώσει την ευκαιρία να δείξουμε στον κόσμο πως η μουσική μπορεί να ενώσει όλους μας” λέει ο Pitbull. “Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο θα πάμε να διασκεδάσουμε. Ya tu sabe representar. Dale!”

Στην επερχόμενη περιοδεία, ο Pitbull θα παρουσιάσει live στον κόσμο τα πολυ-πλατινένια smash hits του “I Know You Want Me (Calle Ocho),” “Hotel Room Service” και “Hey Baby (Drop It On The Floor)” . Οι συναυλίες θα είναι επίσης μια ευκαιρία για το κοινό να ακούσει τα νέα του τραγούδια από το Planet Pit. Για να δημιουργήσει έναν μοναδικό ήχο στο album του ο Pit συνεργάζεται με τους Marc Anthony, Enrique Iglesias, Chris Brown, Kelly Rowland και με top παραγωγούς όπως τον Dr.Luke, David Guetta, Max Martin και Afrojack.

Το album και η tour αναμένεται να ανεβάσει και άλλο το προφίλ του Pitbull, το οποίο έχει ανέβει ήδη από το χρυσό ντεμπούτο του 2004 με το M.I.A.M.I.Το 2009, ο Pitbull κέρδισε Billboard Latin Music Award στην κατηγορία “Latin Digital Download Artist of the Year” για το hit single “Krazy.” Αυτή τη χρονιά, ο Pit συνεχίζει να κατακτά τον κόσμο με τρείς υποψηφιότητες για Billboard Music Awards και μια παγκόσμια περιοδεία. Τώρα, καθώς ετοιμάζεται για την 20η Ιουνίου 2011 και την κυκλοφορία του νέου του album, ο Pit είναι έτοιμος να παρουσιάσει τον πλανήτη στον Mr.Worldwide.

Standard – Album Tracklisting
01 Mr. Worldwide (Intro) (feat.Vein)
02 Give Me Everything (feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer)
03 Rain Over Me (feat. Marc Anthony)
04 Hey Baby (Drop It To The Floor) (feat. T-Pain)
05 Pause
06 Come N Go (feat. Enrique Iglesias)
07 Shake Senora (feat. T-Pain & Sean Paul)
08 International Love (feat. Chris Brown)
09 Castle Made Of Sand (feat. Kelly Rowland & Jamie Drastik)
10 Took My Love (feat. Red Foo, Vein & David Rush)
11 Something For The DJs

Deluxe – Album Tracklisting (standard μαζί και τα παρακάτω)
12 Mr.Right Now(feat.Akon)
13 ShakeSenora REMIX(feat.T-Pain, Sean Paul&Ludacris)
14 OyeBaby(feat.Nicola Fasano)
15 MyKinda Girl(feat.Nelly)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here