25/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το νέο της άλμπουμ ετοιμάζει αυτή την εποχή η Leona Lewis, τρία χρόνια μετά την τελευταία της κυκλοφορία. Τίτλος του άλμπουμ “Glassheart” και η Leona επέλεξε τον Fraser T. Smith για το γενικό πρόσταγμα στην παραγωγή του, τον άνθρωπο που είναι πίσω από ορισμένες εκ των επιτυχιών της Adele.

Η τραγουδίστρια θέλει να επιστρέψει δυναμικά στο χώρο, γι’ αυτό και άλλαξαν αρκετά άτομα από την «ομάδα» που είχε δημιουργήσει το “Echo” που δεν είχε πάει τόσο καλά. “Ο Fraser έχει δημιουργήσει τεράστιες επιτυχίες. Έχει το άγγιγμα του Μίδα”, έγραψε η Mirror επικαλούμενη πηγή από το περιβάλλον της Lewis. “Η εταιρεία δε μπορεί να λειτουργεί συναισθηματικά, γι’ αυτό και ορισμένοι από τους δημιουργούς του “Echo” απουσιάζουν από το νέο άλμπουμ”, συνέχισε η εφημερίδα.

Σε μια προσπάθεια το “Glassheart” να έχει καλύτερη τύχη από το “Echo”, η Leona είχε πολύ έντονη παρουσία σε όλη τη διαδικασία και επέλεξε μόνη της τους βασικούς της συνεργάτες. Η ίδια εμφανίζεται ιδιαίτερα ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα αλλά και ο Fraser θεωρεί ότι η Leona με το νέο της άλμπουμ θα εκπλήξει πολλούς. “Είναι φανταστική. Ο κόσμος έχει «προκαταλήψεις» σχετικά με το ποια είναι η Leona. Κρατάει την ουσία και πιέζει τα όριά της”, δήλωσε ο παραγωγός.

Στο τρίτο της άλμπουμ, η Leona ξαναβρίσκεται με τον Ryan Tedder, τον άνθρωπο πίσω από τη μεγάλη της επιτυχία “Bleeding love”, αλλά και άλλους γνωστούς μουσικούς και παραγωγούς όπως οι Rodney Jerkins, Dallas Austin, Emeli Sande και Ne – Yo, ενώ ο Taio Cruz συμμετέχει ενεργά στη διεύθυνση της παραγωγής. Τα τραγούδια του δίσκου είναι επηρεασμένα από τη μουσική της Tracy Chapman, της Kate Bush και των Tears for Fears όπως δήλωσε παλιότερα η Leona.

Το πρώτο single, με τίτλο “Collide”, έχει κυκλοφορήσει από τον περασμένο Σεπτέμβριο και κατάφερε να μπει στην πρώτη πεντάδα των charts στη Βρετανία, χωρίς όμως να φτάσει στην κορυφή. Το δεύτερο single έχει τίτλο “Trouble” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, στο “Glassheart” που θα κυκλοφορήσει στις 15 Οκτωβρίου θα υπάρχουν τα εξής τραγούδια :

Burn
Collide
Come Alive
Fireflies
Glassheart
I to you
Lovebird
Open Up
Perfectly You
Trouble
Shake It Up
Sugar

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here