13/3/2012
www.musiccorner.gr

Ο Rapper με τη …βασιλική φήμη, που έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού μετα τις συνεχόμενες επιτυχίες που έχει κάνει, είναι εδώ για να ας παρουσιάσει το νέο του CD-Single, που κυκλοφορεί από την Panik Records! Στο νέο αυτό CD περιλαμβάνονται 3 μεγάλες επιτυχίες!

Η αγαπημένη μας “Ζωγραφιά” το τραγούδι που λατρεύτηκε όσο κανένα  άλλο, μια συνεργασία του Μηδενιστή με τη Demyμε 8.500.000 views στο Youtube, το “Everybody Dance Now” μια συνεργασία με την Ήβη Αδάμου που γνώρισε μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα και τα Clubs όλης της χώρας, και τέλος η μεγάλη έκληξη του CD είναι το ολοκαίνουριο τραγούδι του Μηδενιστή ,”Καλά Κορίτσια“, που αναμένεται να προκαλέσει και να ξεσηκώσει…!

Το νεο CD-Single του Μηδενιστή κυκλοφορεί από την Panik Records σε συνεργασία με το The Mall Athens! Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες της Panik Records είχαν βρέθει στο The Mall Athens για μια συναρπαστική συναυλία και ξεσήκωσαν με τις μελωδίες τους το κοινό που κατέκλυσε το εμπορικό. Για όλους όσοι δεν κατάφεραν να παρευρεθούν και να ζήσουν τη μουσική εμπειρία, το The Mall Athens σε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρεία προσφέρει ένα ξεχωριστό δώρο: προσκομίζοντας οποιαδήποτε απόδειξη αγοράς από οποιοδήποτε κατάστημα του εμπορικού, οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το νέο αυτό CD-Single  με τις συναρπαστικές επιτυχίες του Μηδενιστή, απολαμβάνοντας έτσι όχι μόνο τις αγορές, αλλά και μουσικές στιγμές διασκέδασης!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here