3/10/2011
www.musiccorner.gr

ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΝΑΠΝΟΗ ονομάζεται το 2ο promo τραγούδι του Βασίλη Μπαμπανιάρη από την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Μονόγραμμα” που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες και έκανε ιδιαίτερη αίσθηση!

Περισσότερες από 8.500 ραδιοφωνικές μεταδόσεις, 15 διαφορετικές οπτικοποιήσεις στο youtube κ.α, καθώς και δημοσιεύματα προβολής από τις μεγαλύτερες και πιο έγκυρες διαδικτυακές σελίδες και τον Τύπο ευρύτερα, απέδειξαν πως ο νέος τραγουδοποιός & ταλαντούχος κιθαρίστας, από τους πρώτους μήνες της εμφάνισής του, έχει κάνει ήδη αισθητή την παρουσία του σ’ έναν χώρο δύσκολο κι άκρως ανταγωνιστικό που απαιτεί ειλικρίνεια και εντιμότητα, προσόντα τα οποία διαθέτει τόσο σαν καλλιτέχνης, όσο και σαν άνθρωπος!

Η “Τεχνητή Αναπνοή” είναι το πρώτο στη σειρά των τραγουδιών στο cd (που κυκλοφορεί από τη No Label), σε μουσική και στίχους του τραγουδοποιού και τις τελευταίες εβδομάδες ακούγεται από τους περισσότερους ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας!

Δυνατές κιθάρες, καθαρός ήχος, ευαίσθητος στίχος που με τη ζεστή του φωνή ερμηνεύει μοναδικά, το τραγούδι αυτό δείχνει πως θα αγαπηθεί όσο και το Μονόγραμμα !!!

Η μοναξιά μου να μου παίζει κρυφτό Κι άλλη μια νύχτα να βουτάω στο κενό
Στο πουθενά, στο τίποτα, στο χθες που μ’έχεις κλειδωμένο
Τον εαυτό μου έχω χάσει καιρό Κι έχω μπροστά μου ένα μεγάλο κενό
Κι εσύ απέναντι, τριγύρω, παντού, να με κοιτάς σαν ξένο …
Μα εγώ είμαι εδώ και επιμένω Να σ’αγαπώ, να περιμένω
Φυλακισμένος σ’ένα άδειο κορμί Με τεχνητή κρατιέμαι αναπνοή
Και πάνω σ’ένα τεντωμένο σκοινί Ως το πρωί να μένω …

Γιατί ο Έρωτας ήταν, είναι και θα είναι, η μεγαλύτερη πηγή έμπνευσης και στις πιο αντίξοες κοινωνικές συνθήκες …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here