17/7/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Το Νοέμβριο προγραμματίζουν να επιστρέψουν στη δισκογραφία οι Wanted. Το βρετανικό συγκρότημα με μόλις τρία χρόνια καριέρας, ετοιμάζει το τρίτο του άλμπουμ με σκοπό μια ακόμα καλή θέση στο Top5 των βρετανικών charts και, φυσικά, ονειρεύονται την πρώτη θέση.

Στη νέα τους δουλειά οι Wanted έχουν να παρουσιάσουν αρκετές συνεργασίες, όπως με την Rita Ora, αλλά δεν σκοπεύουν να συμπεριλάβουν όλα τα κομμάτια στο άλμπουμ τους. Είναι κάτι που θα εξαρτηθεί από το συνολικό υλικό που θα έχουν ετοιμάσει και το ύφος του άλμπουμ που θέλουν να κυκλοφορήσουν. Ο δίσκος, άλλωστε, προορίζεται για κυκλοφορία και εκτός Ευρώπης, αντίθετα με τους πρώτους δύο που δεν «πέρασαν» τα όρια του Ατλαντικού.

Δουλεύουμε στο νέο μας άλμπουμ που θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως, ώστε να μπορέσει να το ακούσει όλος ο κόσμος. Συνεργαστήκαμε με τη Rita Ora, τον Dappy, τους LMFAO. Ηχογραφήσαμε μεγάλο όγκο υλικού και θα διαλέξουμε τα καλύτερα για το άλμπουμ. Δεν είναι απαραίτητο όλα τα κομμάτια που γράψαμε με άλλους καλλιτέχνες να υπάρχουν στο άλμπουμ”, δήλωσε ο Siva Kaneswaran στο BBC.

Θα μπουν στο νέο μας δίσκο μόνο αν είναι πραγματικά πολύ καλά. Σίγουρα κάποια κομμάτια θα υπάρχουν στο άλμπουμ, αλλά είναι και κάποια που ακούγονται κάπως «υπερβολικά» και δεν είμαστε σίγουροι αν θα τα συμπεριλάβουμε. Αλλά είναι όλα καλά και είμαστε ενθουσιασμένοι από το αποτέλεσμα”, συνέχισε ο Siva.

Ο Siva δήλωσε τον θαυμασμό του για τη Rita Ora και υποστηρίζει σθεναρά την καριέρα της : “Είναι ένα υπέροχο κορίτσι. Όταν συνεργαστήκαμε δεν είχε γίνει ακόμα γνωστή. Ήταν στην αρχή της καριέρας της, αλλά τώρα πια έχει δείξει την αξία της. Είμαι πολύ περήφανος για τη Rita. Είναι πολύ καλό κορίτσι και χαίρομαι να βλέπω καλούς ανθρώπους να πηγαίνουν μπροστά”, συνέχισε ο καλλιτέχνης.

Ο μουσικός εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το νέο άλμπουμ των Wanted. Πιστεύει ότι υπάρχουν κομμάτια που απευθύνονται σε διαφορετικούς ανθρώπους με ποικίλες μουσικές προτιμήσεις. “Πιστεύω ότι πρόκειται για ένα ακόμα άλμπουμ με διάφορους ήχους και slow κομμάτια, που τον καθιστούν ένα δίσκο για τον καθένα”, ολοκλήρωσε ο Siva.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here