21/12/2012
www.musiccorner.gr
(Χορηγός Επικοινωνίας)

H πιο κεφάτη και αισιόδοξη συναυλία της παραμονής των ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ γίνεται στο ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ KYKLOS LIVE STAGE, στο Βοτανικό!

Το KYKLOS LIVE Stage είναι η καινούργια, μεγάλη μουσική σκηνή, που μόλις άνοιξε τις πόρτες της και μας περιμένει όλους, τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, παραμονή Χριστουγέννων, να γιορτάσουμε και να χορέψουμε στους ρυθμούς των:

MARIETTA FAFOUTI and band
Wedding Singers
Μαρίζα Ρίζου
Klein Mein

στο πιο λαμπερό, στο πιο κεφάτο, στο πιο ζεστό, στο πιο «μαγικό» Χριστουγεννιάτικο πάρτυ!

————————

Αρκεί ένα ξόρκι για να πλημμυρίσει τον κόσμο με το πνεύμα των Χριστουγέννων; Η Μαριέττα Φαφούτη και η μπάντα της είναι σίγουροι. Μια λέξη φτάνει, και είναι αυτή που νομίζατε: Kookoobadi!

Το μουσικό ξόρκι, αφού ήδη έχει πάρει εθιστικές διαστάσεις, την παραμονή των Χριστουγέννων, γίνεται το σύνθημα στο πιο χορευτικό και δυνατό πάρτι που θα στηθεί στο KYKLOS LIVE Stage!

Η Μαριέττα Φαφούτη τραγουδά από disco και soul, μέχρι τραγούδια που θα μπορούσαν να ντύνουν μουσικά τα κλασικά spaghetti western. Παραμένοντας πιστή στην αγάπη της στα μιούζικαλ και στη μουσική των 60’s και 70’s, παίζοντας τραγούδια από τους 2 της δίσκους, από τον 3ο που ήδη άρχισε να ετοιμάζει αλλά και αγαπημένες διασκευές, (μερικές χριστουγεννιάτικες!) η Μαριέττα μαζί με την 8μελή μπάντα που ποτέ δεν αποχωρίζεται, υπόσχονται να μας κάνουν να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Μαζί της παίζουν οι:
Ευαγγελία Ξυνοπούλου-Εύη Κουρτίδου-Παναγιώτης Ζούγρος-Θέμος Ρίζος: Φωνητικά-Κρουστά | Κώστας Χαλιώτης: Ντραμς | Θοδωρής Ζευκιλής: Μπάσο, Φωνητικά | Δημήτρης Σιάμπος-Διονύσης Μόρφης: Κιθάρες | Γιώργος Ζαρέας: Τρομπόνι

Οι Wedding Singers, το τετραμελές …σεξτέτο, μας υπόσχεται μεγάλες δόσεις “κοπανήματος” με τις μεγαλύτερες dance επιτυχίες των 80s και 90s. Κάτι σαν τους Daft Punk σε ροκ αναζητήσεις. Από Benny Benasi, Yazoo, Chimo Bayo μέχρι Blue Boy, Out here Brothers, Andru Donalds, De La Soul, NKOTB, Salt n Pepa και πολλά ακόμα θα μας παρασύρουν σε ατέλειωτο booty shaking!

Οι Wedding Singers είναι οι: Θοδωρής Μαυρογιώργης, Λάμπης Κουντουρόγιαννης, Σεραφείμ Γιαννακόπουλος, Χρήστος Αλεξάκης…

Η Μαρίζα Ρίζου και η εκρηκτική μπάντα της θα αναλάβουν την jazzy πλευρά του πάρτυ! Με τον ήχο και την ενέργεια μιας big band jazz ορχήστρας, αστείρευτη διάθεση για χορό και swing, θεατράλε ερμηνεία στα δικά της τραγούδια αλλά και στις διασκευές, θα μας πλανέψουν, θα μας λικνίσουν, θα μας ταξιδέψουν..!

Τη Μαρίζα Ρίζου θα συνοδεύουν οι μουσικοί: Λευτέρης Δερλός στο Σαξόφωνο, Γιάννης Καραγιαννάκης στην Τρομπέτα, Γιώργος Ζαρέας στο Τρομπόνι, Δημήτρης Σιάμπος στις Κιθάρες, Γιώργος Κασαβέτης στα Τύμπανα, Πέτρος Σταμέλος στο Μπάσο, Μάρκος Χαϊδεμένος στα Πλήκτρα

Το πάρτυ θα ξεκινήσουν οι Klein Mein που, με την ανυπομονησία να μας συστήσουν την καινούργια τους τραγουδίστρια και την αστείρευτη διάθεση για χορό που τους διακατέχει, θα δημιουργήσουν την πιο εκρηκτική ατμόσφαιρα για ξεφάντωμα και χορό!

Οι Klein Mein είναι οι: Φίλιππος Μπουραΐμης, τραγούδι, κοντραμπάσο / Παναγιώτης Αυγερινός, τραγούδι, κιθάρα / Σταύρος Αβραμίδης: cajon, κρουστά / Χρήστος Σπηλιόπουλος: τρομπόνι πνευστά / Εβελίνα Νικόλιζα: Τραγούδι

Φορέστε το πιο φωτεινό σας χαμόγελο και ελάτε στο Kyklos Live Stage για να γιορτάσουμε μαζί την πιο διασκεδαστική, την πιο up lifting παραμονή Χριστουγέννων!

ΚYKLOS Live Stage
Ιερά Οδός 74, Βοτανικός (είσοδος από Κασσάνδρας 23)
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3424299
Είσοδος: 12 ευρώ με μπύρα φιάλη ποτό 120 ευρώ
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21.00

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here