19/3/2012
www.musiccorner.gr
Γράφει ο Μάριος Γκούβας

Η Lisa Marie Presley, η κόρη του βασιλιά της ροκ και της Priscilla, ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το τρίτο άλμπουμ της καριέρας της, επτά ολόκληρα χρόνια μετά το “Now What” που βγήκε στα δισκοπωλεία το 2005.

Η 44χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι το νέο της άλμπουμ θα έχει τίτλο “Storm and Grace” και θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου από τη Universal Republic σε παραγωγή του T Bone Burnett. Η Lisa είναι συνεπαρμένη με τα νέα της τραγούδια στα οποία αφιέρωσε αρκετό χρόνο. Έβαλε τα δυνατά της σε κάθε κομμάτι, αναφέρει η USA Today.

Πριν από δύο χρόνια πήγα στη Βρετανία για να προσπαθήσω να γράψω έναν νέο δίσκο. Αισθανόμουν πολύ αποκαρδιωμένη και χωρίς έμπνευση. Δε βρισκόμουν σε καλή δημιουργική κατάσταση. Μέσα σε οκτώ μήνες έγραψα περίπου τριάντα τραγούδια! Είχα την τύχη να συνεργαστώ με πολύ αξιόλογους μουσικούς και ερμηνευτές”, ανέφερε η Lisa σε επίσημο δελτίο τύπου.

Τα νέα τραγούδια της Lisa ήρθαν «φυσικά», χωρίς πίεση. “Τίποτα δεν ήταν σχεδιασμένο ή προγραμματισμένο. Και αυτό που βγήκε τελικά είναι ένας οργανικός δίσκος, που προέρχεται από το βαθύτερο “είναι” μου και για το οποίο είμαι απίστευτα περήφανη. Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και αποτελεί τιμή για μένα”, ολοκλήρωσε η Lisa.

Το εγκώμιο της κόρης του «βασιλιά» έπλεξε και ο παραγωγός του δίσκου T Bone Burnett. “Όταν έφτασαν στα χέρια μου τα τραγούδια της Lisa ήμουν περίεργος. Αναρωτιόμουν τι έχει να πει η κόρη ενός «επαναστάτη» μουσικού. Αυτό που άκουσα ήταν τίμιο, ακατέργαστο, ανεπηρέαστο και εκφραστικό. Πιστεύω ότι ο πατέρας της θα ήταν περήφανος γι’ αυτήν! Όσο περισσότερο άκουγα τα τραγούδια της, τόσο περισσότερο ανακάλυπτα τον καλλιτέχνη μέσα της. Η Lisa Marie Presley είναι μια γνήσια μουσικός με μεγάλη αξία”.

Τα τραγούδια του Storm and Grace:

Over Me
You Ain’t Seen Nothin’ Yet
Weary
Close To The Edge
So Long
Un-Break
Soften The Blows
Storm Of Nails
How Do You Fly This Plane?
Sticks And Stones
Storm and Grace

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here