Γράφει η Αριάδνη Κυπριάδη
11/5/2010
www.musiccorner.gr

Λίγες μόνο μέρες απομένουν πριν την έναρξη των προβών στο Όσλο για τον 55ο διαγωνισμό της Eurovision! Έτσι, ο ραδιοτηλεοπτικός φορέας της Νορβηγίας ΝRK που έχει αναλάβει τη διοργάνωση του διαγωνισμού αποφάσισε να παρουσιάσει στους δημοσιογράφους την σκηνή της Telenor Arena.

Από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας μπορεί κανείς να παρατηρήσει την έμφαση που έχει δοθεί στη λιτότητα και την καλαισθησία. Το σκηνικό δείχνει απλό, ενώ την προσοχή σίγουρα θα τραβήξει ο έντονος φωτισμός. Το στάδιο χωράει έως και 16.000 θεατές, ενώ η σκηνή έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε να νιώθουν ότι αποτελούν βασικό κομμάτι της. Το πάτωμα της σκηνής αποτελείται από στρώσεις γυαλιού και καθρέφτη, οι οποίες, με τη βοήθεια διάφορων τεχνικών φωτισμού, δίνουν την αίσθηση του βάθους!

Οι φωτογραφίες είναι σίγουρα εντυπωσιακές και αφήνουν υποσχέσεις για τη δημιουργία εξαιρετικής ατμόσφαιρας κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού. Θα πρέπει όμως να περιμένουμε μέχρι την έναρξη των προβών για να δούμε πόσο λειτουργική είναι η σκηνή και ειδικά τα φώτα, τόσο για τους καλλιτέχνες, όσο και για τους θεατές και τηλεθεατές που θα παρακολουθήσουν τη διοργάνωση…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here